![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ye~ah! I like it.:3
Vislabāk man patīk tie divi zīmējumi, kas bija pāris postus iepriekš. Tiešām smuki zīmējumi.:33 Pēdējais arī diezgan smuks. Man kaut kas nepatīk sejā, bet nevaru, pateikt kas tieši, so, droši vien tas nekas īpaši svarīgs.:B [ou, es tagad pamanīju, ka šajā postā man ir diezgan daudz pielietots šis smaidiņš - :3] |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
![]() sen nekas šeit nav likts, bet vismaz beidzot kautko uzzīmēju. slinkums skaneri slēgt iekšā tādēļ ar trīcošu rociņu nofočēju ar telefonu. |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Hmmm... Naiss.. Naiss..
![]() Darbs tāds izpludināts! XD Speciāli?! ![]() ![]() ![]() ![]() Manuprāt kkāds šķībs deguns! ![]() ![]() Bet ir OK! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
ierubii skaneri un ieskanee, jo pagaidaam patiik..
![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ar telefonu speciaali fochiits lai nevareetu piekasiities pie, tagad, neredzamaam kljuudaam
gudri ne... ![]() This post has been edited by Cowkiller: Mar 26 2007, 17:25 -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ļoti labi...ēnojums labs,seja laba,mati labi....jauki.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Wī, šis zīmējums man ļoti patīk ^.^
Protams, es varētu piekasīties, ka acis nedaudz nevienādas, bet kam gan negadās? Starp citu, tavs avatars ownzz. *winkwink* |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
smuki, smuki... manuprāt pat naw kur īpaši piesieties.
Meitenīte ļoti jauka. Viņas mati ļoti atgādina manējos ![]() Jā, un avatars tiešām ir uuber!I like it, I like it.... ^.~ -------------------- Nori Nori Nori~ |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Pievienojos ava mīļotājiem! :3
Euu Karamel kad būs jauni darbi?gaidu! ![]() GovjuSlepkava ko?Ar telefonu?Nesapratu! ![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Labs zīmējums man patīk, tika otrā acs nedaudz šķība un žēl ka nav skanera būtu labāk...
![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
skaneris jau ir bēt slinkums. skaneris apkrāmēts ar viskautko un tad ja kauko grib ieskanēt tad viņš jākrāmē nost XD
vakardien ieskanēju aizvakardienas ķēpas aiz gara laika. sen nekas nebija zīmēts. up yup iepriekšējam acis šķības. esmu asimetrijas karaliene XD divas taisnas līnijas nespēju novilkt. ![]() kļūdu šite daudz labāk nesākšu uzskaitīt, bet tomēr pašai patīk. This post has been edited by Karamele: Apr 23 2007, 06:30 |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Labs darbs uzreiz ir labāk ja noskan....pirmā acu skatienā var pateikt ka nav nekādu kļūdu bet, ja citigāk paskatās ta var redzēt ka vai nu ķermenis no manas puses ir nedaudz pa kreisi vai nu kakls ir nedaudz pa labi...bet, kā es saku visiem ta var gadīties.Bet, vispār metienei ir ļoti piemilīga sejiņa.:*:*:*
-------------------- |
Tomoko |
![]()
|
Yay, beidzot uzzīmēji vēl kādu meiteni!
Man šī ļoti patīk:3 jo rūtiņas nespiežas darbam cauri, viņas mati ownzz, tāpat kā seja (tikai tā varēja būt pa vidu sejai, citādi tā ir aizlidojusi uz sejas malu, bet kas zin, moš savādāks lenķis bija domāts), līnijas ir kārtīgākas, nekā parasti. Hell yeah, man arī šis darbs patīk, tāpat kā tev! ^.^ |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
It kā visspareizi izskatās.Tāds normāls scraps.Derētu arī pabeigt.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nevajag pabeigt. tad vēl kaut ko sabojās, un nebūs prieks skatīties. dažreiz, ziniet, labāk darbam lemts palikt tādam, kāds ir. patīk tas, ka ar pildspalvu, vēl vairāk - ka ar zilu. lūpas bik dīvainas, bet varbūt viņa vienkārši kodī gļotādu
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |