![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
+1 Nea. Plus divi. Un man pēkšņi Zirbjķero atgādina vienu no šitiem (norāde uz cepurīti/kātiņu). Man ir problēmas. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
+1 Nea. Plus divi. Un man pēkšņi Zirbjķero atgādina vienu no šitiem (norāde uz cepurīti/kātiņu). Man ir problēmas. Slimā izvirtule, lūk tas ir nepareizi. LEAVE ZIRBJĶERO ALONE! |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
+1 Nea. Plus divi. Un man pēkšņi Zirbjķero atgādina vienu no šitiem (norāde uz cepurīti/kātiņu). Man ir problēmas. Slimā izvirtule, lūk tas ir nepareizi. LEAVE ZIRBJĶERO ALONE! Es to darīšu tikai tad, ja saistībā ar šo tēmu uzņemsi video un ieliksi iekš JewTube. ![]() This post has been edited by Tomoko: May 17 2009, 02:16 |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
![]() i would like to say awesome, but this is kewl! ^^ This post has been edited by Misa: May 20 2009, 13:44 -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:56 |