![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Seniorita |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 294 Joined: 20-March 06 From: If I tell ya, I'll have to kill ya! ![]() |
Kur MMS tur un ES !
![]() Karamele! man patiik! man patiik stils..bet objektivi skatoties..njuu..veel jamaacas! tomeer baneri ir SUPERIIGI! ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ahh un eidzot skeneris vai skaneris kā viņš tur bija, darbojas! Ak svētās kanēļmaizītes!
Piekrītiet....nedaudz, bet progress... ![]() Vislabāk man patīk šis pūķīts: ![]() šis so so... ![]() un te atkal sākas XD ![]() ![]() ![]() Nu tad spļaujiet vaļā! ar kritiku nesaudzējiet! (bet pasakat ar kko labu...) |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Zini, es atceros kaa tu to peedeejo ziimeeji!
-------------------- ![]() Kon! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Jā...un neliku tev mieru visulaiku tevi bakstīdama un jautādama: nu kā ir?
Dažus es zīmēju vakardien kad tu nebiji skolā...atkal jau slinkoji |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Man patikās pirmais dragons...
![]() Un priekšpēdēja skuķa feiss izskatās sadauzīts... -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
njā, kko tu no pūķīšiem saproti. arii 2. nebija slikts. pr tiem brīnumiem - smuka džekene, bet kkas ar spārniem ne tā kā vajag. pa negaisīgu, laikam. un priekšpēdējā man laikam nepatīk. tada dīvaina seja, laikam.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Karamele |
![]()
|
Priekšpēdējā ir zīmēta diezgan sen un tagad man pašai nepatīk...te darbs kas zīmēts tikko...
![]() Šķībi ieskanēts un nav uzlikts kontrasts |
Karamele |
![]()
|
![]() ![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Baigi patiik kostiimi!
-------------------- ![]() Kon! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tev labi sanāk drēbes un kustības, bet pie sejām gan nedaudz vēl jāpiestrādā.
A tie pūķīši gan super... :) |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pilniigi piekriitu kikyou, tie ir iistie vaardi!
![]() attieciibaa uz puukjiem - cienja tev ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
Paldies par labajiem vārdiem un kritiku!
![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
Lūk šī vakara mocījums...
![]() |
mms61 |
![]()
|
Ak tad mocijums?
Vispaar...Kawaii!~! -------------------- ![]() Kon! |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
acis par taalu viena no otras un par tuvu sejas aarpusei, bez tam mati uz pieres izskataas taadi krietni pashkjidri. chernobiljas upure?
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:54 |