![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Jā...černobiļas upure! Bez jokiem! XD
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kāpēc cernoboļa? Tas taču ir anime, ļaudis no Japana -> Herasima vai Nagasaki!!!
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Eh, kāda starpība černobiļa vai vēl nez kas...
![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Otrs darbs man labaak patiik, jo pirmais ir taad shviikains un taadaa garaa. Pirmajaa darbaa mute ir pa zemu un otrajaa taas nemaz nav.
|
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
ir labi maasinj sanjemies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
Karamele |
![]()
|
Mutes es tā parasti zīmēju un otrajā darbā tas tā ir speciāli, tapēc nepiekasies, jo no sākuma meitenei vispār nedomāju zīmēts seju.
Jā saņemties to man derētu XD |
Karamele |
![]()
|
pirmais darbs kas man pašia patīk...he hee
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Forsha iznaaca, taada draudziiga.
![]() Vareeji tikai uzaci uzziimeet, galvas formaa nezinu kas nav un svaarkiem lociijumaa arii kkas nav. This post has been edited by Kirara: Jun 1 2006, 13:28 |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Jaa...No tiem visiem darbiem kurus tu ziimeeji skola te pat nav puse....Patiik peedeejais..Manupraat tas ir labs un beidzot kaartiigi izkaartots nekaa paareejie..Beidzot ir kaartiigaak piestraadaats pie visa..Tagad saac maaciities ziimeet pirkstus un plaukstas.
|
Karamele |
![]()
|
tā tagad es izlaboju dažas kļūdas, centos uzzīmēt plaukstas
![]() |
Kirara |
![]()
|
Krokas saavrkos ir labaakas, galvas forma arii tikai uzacs ir paaraak bieza iznaakusi.
|
Karamele |
![]()
|
yup, par uzaci piekriitu grrr stulbā uzacs...laikam labošu velreiz XD
|
Karamele |
![]()
|
jaunākais darbs svaigi cepts man pašai gan nepārāk bet who knows...
![]() |
Kirara |
![]()
|
Mati man patiik.
Mute ir uz zoda, un taa ir viena kljuuda. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ķermenis - Haba haba! Seja - vajag pastradat.
This post has been edited by Keydan: Jun 1 2006, 17:53 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:59 |