![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
nju te ir nākamais
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Viens ziimeejums peec otra vienaa dienaa.
![]() Kakls ir paaraak tievs, bet liekas, ka tas ir tavs stils. Mati ir drausmiigi, sorry. Shis darbs tev neiznaaca tik labi. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
izskatās interesanti, to var uzskatiit par iipashu stilu taapeec piesieties daudz nevar, bet acis ir nevienaadas.
-------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
acis ienmēr sanāk nevienādas...
![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Matu chupinja uz galvas!
![]() Mati izskataas peec ketchupa uz galvas. Kakls ir paaraak garsh. Liekas a kaajas ir paaraak apaljiigas, bet par to es veel taa domaaju. Pushkjiiti vareeja taisiit dabiigaaku un shis ziimeejums velk uz chiibii pusi ( kaa man patiik chiibii). This post has been edited by Kirara: Jun 2 2006, 22:50 |
Karamele |
![]()
|
Ketčups ^^ mans iecienītais matu stils. Pieņemsim ka viņa pārēdās šokolādi un uzaudzēja taukus uz kājām XD ja godīgi tā bante man nezkapēc izskatas uzlīmēta uz galvas...1 h izšķiesta {}.{}
choibi tas nebija domāts bet lai skaitās chibi ja jau tam līdzīgs ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ar kajam ne vis ir kartiba!
|
Karamele |
![]()
|
Mans jaunākais ne aniem darbs man pašai patīk
![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
Galvas forma peec manaam domaam ir neriktiiga, varbuut auss ir par taalu no sejas, bet pati seja ir ljoti laba.
|
Karamele |
![]()
|
![]() mans jaunākais darbs... |
Kirara |
![]()
|
Shkjiet, ka shis darbs tev ir vislabaak izdevies!
![]() |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
varbuut patrupini ziimeet meitenes kjermeni ?
![]() |
Karamele |
![]()
|
Man ar tā liekas Kirara!
![]() |
Kirara |
![]()
|
Man taa shkjiet, ka tu pamaaciijies proporcijas no manas dotaas adreses.
![]() |
Karamele |
![]()
|
yup, viens no labākajiem saitiem...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 01:25 |