![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
mans jaunākais garadarbs....mocu no astoņiem rītā
![]() This post has been edited by Karamele: Jun 10 2006, 13:15 |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Skaisti,tika tev vajadzētuvisas mazās lietas rūpīgak zīmēt.
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
sasuke, tavs ieteikums tika ņemts vērā un es centos izstrādāt detaļas sīkāk, lūk mani jaunākie darbi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tev darbi paliek arvien labaaki un labaaki.
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
pirmais shinii lapaa ljoti labs, tikai kkas nav ar galvas virsu - to nevajadzeeja tik plakanu.
2. - nesaprotu dibenu ![]() 3. - ljoti kawaii un sexii, bet nesakriit vertikaalaas vidusliinijas gan sejai, gan kjermenim (kruutis vajag pa kreisi, no manas puses skatoties) un vinjas kreisaa kaaja pa tievu, kaajstarpe akal nesakriit ar vidusliiniju. pameegjini labajai kaajai gurnu mazlie apaljiigaaku un uz aaru, tad kreiso pielabosi, lai ir liidziigas. 4. - arii smuki, bet acis par taalu viena no otras un deguns mazliet par augstu. ja kruutis ziimee nobriedushas, tad dibenu arii taadu vajadzeetu. shausmiiga vinjas labaa roka! iikshkjim jaabuut otraa pusee ![]() 5. - kakls par garu, saani tieshi zem kruutiim par platu. taa tachu ir korsete! pats viduklis arii taapeec vareeja buut bish tievaaks. un kruushu apakshu vajag saskanjot ar augshu, lai nav saspiestas. taada luuk man vispaareejaa kritika sanaaca, bet darbi kopumaa ir smukinji. ![]() -------------------- |
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
uz taadiem normaaliem chibi pavlek !
![]() |
Karamele |
![]()
|
chibi te nebija domāts...njuz te nākamais
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Acis vareeja vienu otrai tuvaak uzziimeet, tad neizskatiitos, ka vinja naaktu no Marsa.
|
Karamele |
![]()
|
zinu, man vienmēr tā problēma ar acīm
![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
..un probleemas ar kaajstarpi!
![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
nu tad pie;nemsim ka vi;nai ir šķība kājstarpe un na puskājas, vaska lelle...ir jautājumi?
![]() |
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
kruta!
|
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Pieturies pie shaadiem ziimeejumiem un nepaarej pie Guro!!
-------------------- ![]() Kon! |
Karamele |
![]()
|
es jau zīmēju guro tikai nelieku šeit iekšā
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
Pirmajiem diviem tev kkas ar seju nav kaartibaa, bet peedeejais ir kawaii.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:04 |