![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
zinu ka iepreikšējos darbos ir milzums kļūdu...te jaunākais
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Mati gali tev ir neruupiigi, bet kleita tev ir riktiigi labi izdevusies!
Jociigs vaigs, taa kaa vinjai zobs saapeetu. brrr.. This post has been edited by Kirara: Jun 17 2006, 18:39 |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Man izskataas ka tu aatri ziimeeji sho ziimeejumu. Kaut kas man shkiet neritiigi pie matu saakuma. Kleita tev vislabaak izdevaas ( man patiik).
-------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Nē Tierra-san es šo zīmēju zīmēju 4 stundas ja izskatas nekārtīgi tad tādā gadījumā man tāds stils
|
Karamele |
![]()
|
ilgi domāju likt šo vai nelikt, tā kā pēdējā laikā ar žimēšanu nesokas ielikšu
![]() |
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
dibentinnss resninns un rocinna arii taada liela, saliidzinaajumaa ar paareejo kkermeni.. bet taa jau ir labi
![]() |
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
bet man patiik tadas kadas ir, man ar drauzdene ziime tada stilaa un man loti loti patiik!!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
Karamele |
![]()
|
paldies par labajiem vārdiem un kritiku ^^
lūk nākamais. ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man taa liekas, ka te iipashu kljuudu nemaz nav.
Tev sanaak arvien labaak un labaak. ^^ |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Nē,es tomēr vienu kļūdu atradu.Krūts nau tik labas.
![]() This post has been edited by sasuke: Jun 26 2006, 20:36 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
sasuke kur tu skaties ??
![]() ![]() ir jauks ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
QUOTE(Karamele @ Jun 18 2006, 10:26) Karamele tu esi traka ![]() ![]() This post has been edited by sasuke: Jun 27 2006, 20:25 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Karamele |
![]()
|
Lai skatās veseli
![]() te jaunākie darbi. pirmā ir domāta nedaudz tukla un ar tik leilu pakaļu. otrajam maybe vajadzēja platākus gurnus...bet trešajam nav uzacu...gribēju piezīmēt bet slinkums vēlreiz skanēt (man skaneris tāds lēnīgais) ![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
Pirmaa man iet ljoti pie sirds, vienalga vai es tur dazhas vietas nesaprotu..
![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Peedeejie triis taa neko (patiik pirmais un treshais), tikai zheel, ka uz ruutinju lapas un liinijas taadas... ehm
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:15 |