![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
Bishkiit noklusums
![]() bet nu lai jau ir kaa ir, liidz janvaara vidum vajadzeetu gan... Speech slurry my is... |
Tador |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 699 Joined: 20-October 04 ![]() |
veel arvien gaidu
![]() Kur tad ciss un visi ir palikushi? |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
http://otaku.lv/uploads/20060104_399_ddr_girl.jpg
Tu esli lēns, mans draugs. Es vēl kad tev metu uz msn. ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Waa... es tik veelu, bet ljooti gribu uzziimeet. Uz kaada formaata bija jaataisa?
-------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
nu es nezinu ko taa bilde meegjina "pateikt", bet seja ir ljoti prieciiga un laimes paarpilna...
-------------------- Because i can!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mhahaa, īstenībā ko tu domā citu var uzzīmēt darbā? Doma es tur sēžu un staroju..
![]() BTW, sieva teica to pašu, sejas izteiksme esot " ļoti neapmierināta"... *skache-skache* UPDT for Sushi: formātam nav nozīmes, tas taču vienalga tiks apstrādāts kompī. ^^... mans skečis piemēram bija uz emm.... puses no puses A4.. ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ok ok! Liels paldies, Yume!
![]() -------------------- |
Tador |
![]()
|
principaa konkurss ir veel atveerts, bet man ljoti iepatikaas Yumes darbs. tagad yume zin kaa taas peedas izskataas taa kaa es gaidu uzlabotu variantu ^__,^
|
Yume |
![]()
|
QUOTE(Tador @ Jan 8 2006, 20:35) principaa konkurss ir veel atveerts, bet man ljoti iepatikaas Yumes darbs. tagad yume zin kaa taas peedas izskataas taa kaa es gaidu uzlabotu variantu ^__,^ tā bija skice. es varu vinu pabeigt, bet- grubu skaneri, nevi fotogrāfēt. Ja kāds piesakās ieskanēt, tad lūdzu. -------------------- ![]() |
Tador |
![]()
|
QUOTE(Yume @ Jan 8 2006, 20:47) tā bija skice. es varu vinu pabeigt, bet- grubu skaneri, nevi fotogrāfēt. Ja kāds piesakās ieskanēt, tad lūdzu. piesakos skaneet ![]() aaa, un ja kas, principaa vajag tikai padus pareizus apakshaa piedabuut, visas meitenes liinijas kaadas taas tagad ir, man ljoti patiik ^__,^ UPD: (tas no ddr.lv galvenaa) Interesanti! Domu gājiens labs, tikai priekš logo vajadzētu shematiskāk, IMHO... Lai nav tik daudz sīku detaļu... un kā ar kustību, motion? M. Ja kas, domaaju ka sejai jaapaliek tieshi taadai pashai. |
Tador |
![]()
|
taads klusums te...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:38 |