![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Nju viss ko es jēdzu, ka kautkur jāliek kauliņi un spēles mērķis ir panākt lai izveidojas puķīte.
Vai tad es kļūdos? ![]() Lab, esmu spēlējusi pusotru reizi, un kutko miglaini saprotu. Nekādus noteikumus nezinu. Bet tikuntā iešu. Jebkurā gadījumā sliktāk par pēdējo vietu jau nevar dabūt. Jebkurā gadījumā, jāpedalās piedalīšanās pēc. Un ''galvenais ir nevis uzvarēt, bet labi piedalīties''.atcerieties, šo teicienu... ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Jus sapratat domu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Zinu divains lugums bet vai milie otaku cilveki varetu atnest disku 25 gabalu iepakojumus uz spelu laiku. Ceriba mirst pedeja ka jums tos vairak nevajadzes.
![]() Mums vajadzetu kadus 6 uz visadiem gadijumiem. LUDZU -------------------- |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Kas ta tie par gadījumie un kādam nolūkam tad īsti vajag O_o. Btw pieturas bildes laikam nebūs :/ Bet tā pietura ir pretī Origo, no otras puses, pie trešā trolejbusa galapunkta, pie veikala Saulīte, kurš tur nesen atvērts. Gan jau atradīs (varat barā savākties un kāds zinātājs lai atved uz skolu).
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Paaraak auksts. No maajaam degunu laukaa nebaaziishu :S
|
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jan 21 2006, 19:09) Pārējiem galvā droši vien tāda pati doma un viss pasāciens izjuks. Nāksies Ha-sanam arī turnīra dienu pavadīt vientulībā, lai gan, šķiet, pie tā viņš jau varētu būt pieradis... -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Rīt būs silti! Tikai kādi -16! Go Go Go!
Edit: No 9.50 līdz 10.10 es būšu pie Origo (tur kur pulkstenis, iekšā, uzreiz aiz durvīm), tad 10.10 došos meklēt pareizo transportu uz pareizo vietu. Parasti man tas sanāk, tā kā varat pievienoties. -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, es būšu tas cilvēks/spēlmanis(*gg*), kurš nebūs. Gomen. Apstākļi. Prioritātes. Life. Pēdējais exāmens. Kurā man jādabū vismaz 10, lai situācija nebūtu traģiska.
![]() -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
Tie kas neatnāks "aukstuma dēļ", tiks uzskatīti par mīkstajiem
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Un tie kas neatnaks tapeec ka nebuus veelmes?
-------------------- Because i can!
|
deleted-ray |
![]()
|
Domāti tie, kas ir pieteikušies un kam nav normāla attaisnojuma
![]() |
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
kas ir normaals ataisnojums? vai mana projekta darba gatavoshana ir normaals attaisnojums, gudriit?
![]() |
deleted-ray |
![]()
|
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(Ray @ Jan 22 2006, 09:09) QUOTE(Yanka_ronin @ Jan 22 2006, 02:15) Nestreso ![]() ![]() es nenoslinkoju - bet gan aizguleejos... gomen... |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
-------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:42 |