IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Chaos Legion, Chaos Legion un liidziigas.
Jaffa
post Jun 16 2004, 12:59
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin
From: Aizkraukle (bedre)

xikes es ar sso speeliiti esmu izgaajis uz easy liimenna cereej uka vareesssu ar to smuko meiteni paspeeleet rolleyes.gif bet nekaa jaaiziet veel uz normal protams ja izgaaju uz easy nekaa vairaa karii negribeejaas un geimu atstaaju...... unsure.gif bet grafiks un vadiiba ir tiiri taa neko
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xikes
post Jun 16 2004, 13:08
Post #17

Koushaku

Njaa es saaku iet easy, peec tam, kad biju ticis liidz stage8 (laikam) uzzinaaju, ka ar to meiteni var speeleet tikai tad, kad iziets normal variantaa....
Nu tad saaku iet normal.. eh.. gruuti gaaja.. tiku liidz stage7 bossam un tur arii peec neskaitaamiem meeginaajumiem es paliku... negribu pat iedomaaties, kaa man vajadzeetu tajaa reziimaa iet stage8 utt..
Tad nu es noleemu, ka izieshu es vinu vismaz easy variantaaa.. nu vimaz savaakshu visus tos Thanatos chipus un papriecaashos par sho ultimatiivi neuzvaramo legionu.. nu taa arii es izdariiju.. smile.gif Lai gan savaakt visus tos gabalus arii nebija iipasi viegli.. bet.. tas bija to veerts... smile.gif peedeejais boss nenotureejaas ilgaak par 10min... biggrin.gif
Njaa.. varbuut veel kaadreiz pieseediishos un meeginaashu tikt galaa arii ar normal variantu...

--------------------
The Universe doesn't care what You believe in.
IPB Image
+Quote Post
jurc
post Mar 31 2005, 14:13
Post #18

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

mmm... pameklējot screenshotus ta tik atcerējos ka šo arī esmu spēlējis... Tik toreiz paņēmu Normal, un bik ātri apnika, ka nevarēju tālāk tikt... Būs laikam jāuzliek vēlreiz un uz easy jāpamēģina...
Bik piebesī ka tik daudz monstru visur... Pārsvarā viss laiks paiet kaujoties... Bet tas ir to vērts.. biggrin.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
windhover
post Mar 31 2005, 14:28
Post #19

Jinushi
**

From: Silta ligzdiņa..

Šito es spēlēju pēdējās dienas un izgāju sākumā normal līmenī ar Sieg, pec tam ar Arci'u hard līmeni.. Tā ir baigā gaļa.. Un ejot ar Arci'u, parādīja tikai beigu filmiņu, toties klaviatūras pogu "F"(šaušanas poga) es atspaidījos mēms..

--------------------
image
Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais...
Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais...
+Quote Post
swordsman
post Mar 31 2005, 15:47
Post #20

Danshaku

From: Latvia

es gan nevaru tikt taalaak par 4 liimenii tur bija 4 vai 5 taas cirzakas jaapieveic nee gan jau vareetu iziet bet negribaas vairs speeleet

--------------------
image
+Quote Post
X_Kamui
post Apr 1 2005, 20:46
Post #21

CLAMP Fan

From: Дома...

rolleyes.gif Man gan neapnik sist monstru kauzez uz Normal mmmm......
es tagada speleju laikam lidz 4 tiku un viņu nepabeidzu (vakar) laika nebija.......

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
Ghoul
post Apr 4 2005, 10:39
Post #22

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

Nu es teikshu taa ir viena neizdevusies devil may cry plagjiaateeshana neizdomaato speeli veeleejushies nomaskeet ar stiliigiem gothic fiichaam kas arii izdevaas un sapelniija kaudzi naudas...... shinii speelee neguusti kaifu no ciinjaam kaadu tu guusti speeleejot DMC..... lai nu kaa speelet noteikti var stoliigs un pievilciigs shis aparaac tikun taa palik ( ja neskaita grafiku......)..................... laugh.gif
+Quote Post
Jaladin
post Apr 4 2005, 10:46
Post #23

Shishaku

From: Tanelorn

Cik zeel, ka neesi to speeli speeleejis un vienkaarshi citee kaut ko ko izlasiiji zurnaalaa vai netaa..... rolleyes.gif
(BTW Jaffa negribu buut piekasiigs, bet speelei ir grafika(grafiks-saraksts)

--------------------
Geeks rock!
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 07:57