![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
xikes es ar sso speeliiti esmu izgaajis uz easy liimenna cereej uka vareesssu ar to smuko meiteni paspeeleet
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Njaa es saaku iet easy, peec tam, kad biju ticis liidz stage8 (laikam) uzzinaaju, ka ar to meiteni var speeleet tikai tad, kad iziets normal variantaa....
Nu tad saaku iet normal.. eh.. gruuti gaaja.. tiku liidz stage7 bossam un tur arii peec neskaitaamiem meeginaajumiem es paliku... negribu pat iedomaaties, kaa man vajadzeetu tajaa reziimaa iet stage8 utt.. Tad nu es noleemu, ka izieshu es vinu vismaz easy variantaaa.. nu vimaz savaakshu visus tos Thanatos chipus un papriecaashos par sho ultimatiivi neuzvaramo legionu.. nu taa arii es izdariiju.. ![]() ![]() ![]() Njaa.. varbuut veel kaadreiz pieseediishos un meeginaashu tikt galaa arii ar normal variantu... -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
mmm... pameklējot screenshotus ta tik atcerējos ka šo arī esmu spēlējis... Tik toreiz paņēmu Normal, un bik ātri apnika, ka nevarēju tālāk tikt... Būs laikam jāuzliek vēlreiz un uz easy jāpamēģina...
Bik piebesī ka tik daudz monstru visur... Pārsvarā viss laiks paiet kaujoties... Bet tas ir to vērts.. ![]() -------------------- |
windhover |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 3-February 05 From: Silta ligzdiņa.. ![]() |
Šito es spēlēju pēdējās dienas un izgāju sākumā normal līmenī ar Sieg, pec tam ar Arci'u hard līmeni.. Tā ir baigā gaļa.. Un ejot ar Arci'u, parādīja tikai beigu filmiņu, toties klaviatūras pogu "F"(šaušanas poga) es atspaidījos mēms..
-------------------- ![]() Galu galā pirmajā vietā anime un tad viss pārējais... Viss pārējais ir, lai varētu būt pirmais... |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
es gan nevaru tikt taalaak par 4 liimenii tur bija 4 vai 5 taas cirzakas jaapieveic nee gan jau vareetu iziet bet negribaas vairs speeleet
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() es tagada speleju laikam lidz 4 tiku un viņu nepabeidzu (vakar) laika nebija....... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Nu es teikshu taa ir viena neizdevusies devil may cry plagjiaateeshana neizdomaato speeli veeleejushies nomaskeet ar stiliigiem gothic fiichaam kas arii izdevaas un sapelniija kaudzi naudas...... shinii speelee neguusti kaifu no ciinjaam kaadu tu guusti speeleejot DMC..... lai nu kaa speelet noteikti var stoliigs un pievilciigs shis aparaac tikun taa palik ( ja neskaita grafiku......).....................
![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
Cik zeel, ka neesi to speeli speeleejis un vienkaarshi citee kaut ko ko izlasiiji zurnaalaa vai netaa.....
![]() (BTW Jaffa negribu buut piekasiigs, bet speelei ir grafika(grafiks-saraksts) -------------------- Geeks rock!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:57 |