![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Un man škiet ka iskatitos labak ja zombim roka butu roka!
![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Diezgan labi...
![]() Bet neizskatās ka spārni viņu ness, jo dibens gaisā - tad jau vajadzēja arī spārnus pie dibena! Rokas locītavai pie plaukstas jābūt šaurākai. [DAUDZ Muskuļu] ... ne taču ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
Paintaa???? .... es tur neko vispaar uzzimeet nevareetu... respect...... cilveecinjsh ir ljoti labi veidots... veelreiz paarskati pirkstus... man liekas , ka tie ir par iisu......
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Wow,tāds izdzimums var izlīst,kad sukubai bijis mīlas romāns ar elfu.
Spārni nedaudz par tālu viens no otra,pirksti ir par īsu un.....nezinu.. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Sukubam romans ar elfu? Ne... Varbut vampirs kads... Priekš painta darbam ļoti labi!
|
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
|
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Zhel ka visi cg ir paintā.
-------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Taison |
![]()
|
jeei mana pirmaa ofiiciaaalaa Flash kartinja
![]() http://flashcards.territory.ru/vec/v.php?i=061587 kuram pietika pacietiiba nostiities liidz galam? ![]() Edit: un par defektiem kas tur paraadaas [balti laukumi] , Tie tur ieprieksh nebija!! taa ka anav mana vaina... ![]() This post has been edited by Taison: Aug 25 2006, 21:14 |
Keydan |
![]()
|
Tev nav ko darit... bet beigas iskatas ka ar istam krasam uszimets!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ļoti patīk tava krāsošanas tehnika!
(pietika pacietības noskatīties līdz galam ![]() Teikšu godīgi, man tas zīmējums pats pa sevi liekas, nju tāds... puslīdz, bet krāsojums tiešām fascinē, varbūt ne tieši krāsojums bet tehnika... tas ir kautkas vienreizējs! Tā tik turpini, labprāt apskatīšu vēl kādu flashkartiņu ![]() -------------------- |
Taison |
![]()
|
Jeeeei
![]() ![]() |
Taison |
![]()
|
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() Un to tu uz paint... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
*sniff sniff* paint atkal nāk modē... ![]() Kolosāls darbs, labas līnijas, ideja, interesanta seja! super! ja tas būtu pie paint X buutu full scores. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:35 |