![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Uneverdie |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 21-May 06 ![]() |
Fonu arii vajadzeetu taisiit taa kaa Kikyou. ^^
Taa, kaadu maakoni un kaijas, kas lido paari galvai, nedaudz saanjus.^^ -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vai ta meiene ir Gots? Tad vareja mazliet citus sjropstus, un pastradat pie linijam un formam!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
bet visā visumā patīk. -------------------- |
Uneverdie |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 21-May 06 ![]() |
Jā interesants tērps. Man patīk materiāls
![]() Ta turpini ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
jā, tērps smuks, ļoti patīk atspīdums, piekrītu tigrai, materiāls -āda. par kājām visi jau pateica.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Visiem liels paldies par postiem!!!!
![]() ![]() Atkal tikai datoraa ziimeets darbs. Atklaajaas, ka corel photo-paint var uzlikt photo-shop versiju un es sho darbu ar to ziimeeju! ![]() Bet nebiju pieradusi, taapeec man laikam neiznaaca shis darbs taa kaa veeleejos. Edit: pamaniiju, ka peedeejais darbs bija vakar ielikts! ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Smuki, man patīk..
![]() ![]() Tiešām, man patīk šis zīmējums- meitene izskatas diezgan jauna un mīlīga (apmaldījusies.. ?) Bikses ir ļoti spilgtas, bet, manuprāt, tas nekas. ![]() Fons diezgan vienkāršs, bet tas jau ar laiku (kā teiktu Kikyou ![]() Bet kopumā mans vērtējums ir pozitīvs.. ![]() P.S.- ko tik auksts darbs uz vasaru? ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ļoti labi, bet vel nepietik apjoma!
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man jau patīk. :)
Nedaudz atgādina vienu no pirmajiem darbiem, ko LeoR ielika... Zin, tas ar bij tāds sniegains, blonda meitenīte ar cepuri... XD Bet tikai tēmas ziņā. Mīļš, ko lai saka. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tev ir tieshaam taisniiba, bet iemesls, ka blondi mati ir tas, ka es pati esmu blonda (ne jau sliktaa noziimee) un ziema it taapeec, ka man patiik speeleeties ar sniegu un arii taapeec, ka man pagaidaam ir karsti.
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
baigi smukie zīmējumi! var redzēt baigo progresu ja paņem pirmo lapu, un pēc tam uzreiz kādu pēdējo vai pirmspēdējo!
![]() kaut es tā mācētu zīmēt, bet diemžēl nemāku, tāpēc gaidīšu tālāk tavus darbiņus! -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man jau patīk.
šitais mazais zakjiits ir simpātisks. nav arī, kur īpaši piesieties. Negibi pamēģināt zīmēt pieaugušas sievietes, nu tādas nedaudz sievišķīgākas, jo pāšlaik tev ir tikai pusaudzes un bērni. -------------------- |
Kirara |
![]() ![]()
|
Man nemaz taadas neiznaak. Biezhi censhos uzziimeet pieaugushas sievietes, bet tik un taaa man iznaak beernischkjiigas un, ja tu domaa, ka man vajag taa (pieaugushas sievietes) vairaak ziimeet, tad pasaki to arii Kikyou!
|
Keydan |
![]()
|
He! Viss ir normali! Skatijos vienu anime, tur ir tads puisis, izskatas ka viņam ir kadi 15 gadi, bet patiesība viņam bija visi 18!
|
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Smuki tikai viņu vajadzeja šadu
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |