![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
varbūt viņai pēda iesalusi, vai kkā tā... man ļoti patīk mētelītis, pati tādu vēlētos. un pieaugušas sievietes (nuu, tā, lai var pateikt, ka viņai virs 18), tev arī vajadzētu zīmēt, tomēr nesatraucies, ja viņas tev mazas sanāk. man klasē viena meitene, laikam šogad paliek 15 (man palika 14 - salīdzināšanai), un viņa still ir dēlis, tā kā tavu zīmējumu nepilnības vēl ir mazākā problēma uz pasaules.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cow |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Man liekas...Man liekas...Varbut Tigra2 ir taisniba?!Es tiesam neko nezinu!
-------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
QUOTE(kahi @ May 24 2006, 17:35) Ofmg. par ko mees te jau runaajam... ![]() Ziimeejumam tiiri nekaadas vainas naw, vajag tikai ziimeet taalaak un trenneeties.. ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Kirara @ May 24 2006, 13:03) Man nemaz taadas neiznaak. Biezhi censhos uzziimeet pieaugushas sievietes, bet tik un taaa man iznaak beernischkjiigas un, ja tu domaa, ka man vajag taa (pieaugushas sievietes) vairaak ziimeet, tad pasaki to arii Kikyou! Lol. :D Es ziņāju, ka kāds šito izmetīs. NĒ MAN NEVAJAG ZĪMĒT PIEAUGUŠAS SIEVIETES, MAN VAJAG ZĪMĒT TO, KO ES PATI GRIBU. Un tas pats attiecās arī uz mazo jauko Neko Youkai. Personīgi, es nevaru ciest lielu daļu pieaugušos, jo viņi nereti izmanto manu vecumu (bet 15 gadi tak nav 7, ko piesienās?), lai ieskaidrotu, ka es neko nesaprotu. Tāpēc, kādā jēgā man viņus zīmēt? |
Šokolāde |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 25-May 06 ![]() |
No sākuma, ar roku zīmētie bija ļoti pavirši darbi...un diezgan nemākulīgi!
Ja zīmē ar datoru, tad jau ir daudz labāk! Sanāk simpātiskas meitenītes! |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol, Šokolāde. Es gribētu redzēt cik "mākulīgi" tu desmit gadu vecumā zīmēji.
Bet jāaaa, no pirmā zīmējuma ir progress manāms. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ljaujat man piekasiities:
Pirmajos darbos man bija kaadi astonji gadi. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tomēr progres taču ir!!!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kaa man patiik, ka to saka citi cilveeki.
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tad es došu padumu: Noperc diktofonu, paprasi draugus tev tur pateikt ka tu esi genials makslinieks un pēc tam kad zimēsi lai tas skan!
Vai ari kad zime darit to ko es daru! (es visu laiku čukstu sev:"Tu esi genijs") P.S. Tiri psihologiski tas palīdzēs jebkuram!!! (bez jokiem) ![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
Shis ir kjeepaajums. Chibii MONSTRS!
![]() Nee, nu atkal taa seerija ko Kahi visu laiku piemin. Shkjiibums, bet laikam tad es par visiem shkjiibajiem darbiem doshu vainu scaneram. p.s. galva ir SPECIAALI liela. This post has been edited by Kirara: Oct 21 2007, 18:27 |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Smuki!
![]() ![]() ![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kirara |
![]()
|
Ja tikai raksta un nemaacaas ziimeet, tad protams, ka nevareesi mani paarsniegt.
p.s. kaa jau tu gribeeji sasuke. man meiteniite kaut cik smaida. ![]() |
Keydan |
![]()
|
Great! Nice! Vairak pie formam un viss bus OMG!
|
Kikyou |
![]()
|
Vai nu chibi, vai nu bērns. :)
Bet tā mīļš. Man jau tagad galvā skan "Ome nopērc man ķompu!". :D |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 00:35 |