![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Laikam kaut kas pa starpu piem. chiibiibeerns.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Mīlīgs meitēns tev uzskricelējies. Ar šito meiču vari kādu nopietnāku zīmējumu uzmeistarot, ne?
![]() Sakomponēts viss.. ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
viņa iz zīmēta, nu, nez, varbūt no Biedriņa augstumiem- kā no augšas uz leju skatoties. un ļoti patīk kleitiņa. a vispār atgādina annu no zaļajiem jumtiem.
kahi-ar mazo burtu! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
QUOTE(kahi @ May 27 2006, 11:50) viņa iz zīmēta, nu, nez, varbūt no Biedriņa augstumiem- kā no augšas uz leju skatoties. un ļoti patīk kleitiņa. a vispār atgādina annu no zaļajiem jumtiem. kahi-ar mazo burtu! Ok, ok, ar mazo burtu! ![]() Tad taa buus Anna no zaljajiem jumtiem 6 gados! ![]() Es vinju saukshu par Annu!! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man liekas, ka rokas ir pārāk nakaronveidiigas, nav izcelti nekaadi apveidi.
Bet buutiibaa interesanti. Btw. Seja striipaina... vai vinja ir zebru mutants, vai arii tas sanaaca kraasošanas procesā, par stipru iespiežot ziimuli papiiraa. (es ceru uz 1 variantu ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Sviitraina vinja kljuva tikai ieskeneejot. Skeneris visu neredzamo padara redzamu!
![]() |
Kirara |
![]()
|
Un atkal vinja ir sviitrainu seju!
Kaapeec skeners ir tik ljauns?! ![]() Shis ir fanarts no animes Ranma 1/2. Taa ir domaata Shampoo. Un arii shkjiibi iznaaca..ATKAL! |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Formas man jau patik! Turpini zimet!
|
Kirara |
![]()
|
Tik maz komenteejumu?
![]() Nu lai buutu, bet sho gan veerteejiet vairaak, jo gribu peec tam izkraasot bez kljuudaam. ![]() ![]() Velnmeitene. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hehe, jaukā velnmeitene..
![]() Kārtējo reizi šķībums, bet nu ok. Vajadzēja tev viņai astīti piezīmēt!! ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Es jau taa domaaju, ka vajag asti, bet kad uzziimeeju neizskatiijaas labi.
Vai vairaak kljuudu nav? Komenteejiet, veerteejiet vairaak! |
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
cmuki
![]() |
Kirara |
![]()
|
Vai tad shajaa darbaa nemaz nav kljuudu?
Shodien jau gribu pilniigi visu izlabot! Piem. izskataas, ka manam darbam peedas ir mazaakas par galvu, vai ne? |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
viņa ir šķība.
Ja krāso tad no sākuma viņu iztaisno. Bet tas tā. Vairāk būtisku kļūdu neredzu. -------------------- |
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
nu nez es godiigi sakot taadas buutiskas kljuudas neredzu,manaa uztveree kjermenis vareeja buut sievishkjiigaaks...tehnika jaapiesliipee.(bet tas parasti naak ar laiku taa ka veel paaris meen un taa jau buus daudz labaaka)
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:46 |