![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
par to otro zīmējumu.
Wau!!! tā zīmēt 9 gados ir gandrīz neticami. Ja 9 gados tu uzzīmēji ko tādu, tad 15, pavisam droši būsi viens no šī foruma zīmēšanas ģēnijiem. Ar tādu talantu tu tālu tiksi, ja vien strādāsi pietiekami smagi. Noteikti dabon tuotriālus, ja nevari dabūt sazinies ar mani caur skype, atsūtīšu. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tiešām, ļoti labi darbi priekš tava vecuma. Wooh.. labāk neatkārtošu iepriekšējos postus.
Man liekas, ka pēdējajā darbā problēma ir- zods. Varēja būt tāds meitenīgāks.. ![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
ok,ok, nekaarshos!
![]() Mjaa.. piecas minuutes.. varbuut arii taapeec zods sanaaca neakuraats? ![]() ![]() ohhh, yes, acs baigi labaa! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Veel kas no corelpaint.
![]() ![]() Drusku nesanaakusi.. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ohoo.. labs!
![]() Galva gan viņai tā nereāli stāv, un varēji izkrāsot acu baltumus. ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
iisteniibaa man ir pilna kladiite ar mangaam, tikai ne visas ir labas..
![]() nu labi, veel kas no paint komenteejiet taalaak! ![]() un galva ir speciaali apalja ja kaadam nav skaidrs ![]() This post has been edited by Kirara: May 6 2006, 21:05 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
progress ir acīmredzams, tev lieliski padodas, tā tik turpināt!
Daudzveidībai pamēģini acis krāsot vairākos toņos. Ņem vienu tumšu pamattoni un atvasini no tā divus gaišākus un tad iekrāso acs varavīksni. (tā es darīju savā avatarā.) -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ar ziimuli tev sanaak daudz labaak.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tev kaut kā visām vaigi un zodi tādi uzblīduši (turpmāk pacenties), vai man jau zilzaļie rādās??!! nu, bet krāsas labas, mazs gadu skaits... ko nu vairs..
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Seja vienkārši ir pilnīgi apaļa. Man ar reiz tā bija.
Reku viens mans vecais zīmējums -> click. Tas viss ar laiku. Bet jā, ar zīmuli tev tiešām iznāk labāk. :3 |
Fausts |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 14-October 05 ![]() |
Tev ir potenciāls!!! Atliek sapirkties mangas, anime žurnālus utt. un sākt trenēties nozīmējot... it helps trust me
![]() Take NOTE!!! Dators nevar izdarīt to, ko cilvēks var ar roku un zīmuli... (vismaz vēl nē ![]() P.S. Kikyou tavs zīmējums ir cute ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nozīmēt tieši nevajag. Jāmēģina pašam visu darīt.
P.S. Tas zīmējums ir divus gadus vecs. >.> Tas nav pat cute, tas ir vienkārši scary. |
Kirara |
![]()
|
ieprieksheejaa darbaa seja ir speciaali apala, nu shis darbs ir ar ziimuli ziimeets, bet var redzeet to kas neizdzeesaas tik labi.
![]() arii shis darbs nav tik svaigs, taadeel tas ir negliits, bet tik un taa ieliku. |
Tigra2 |
![]()
|
rokas daudz par garu.
un seja arī warētu būt drusku īsāka bet kopskats naw nemaz tik slikts, dabon baltu papīru bez rūtiņām un līnijām un droši turpini. ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Mm, roka man liekās tikai plaukstas tiesu par garu. Nav nemaz tik daudz. :3
Oi, tikai zīmējums izskatās tā, itkā kāds būtu uzbradājis (kā jau tu teici - neizdzēsās). Šis gan ir offtopic, bet... Tigra, cik sen tu ar w raksti? o.ō Tu tak vislaik raktīji ar parasto v. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:59 |