![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Gribeeshu jau arii kraasot, tikai gribeeju pirms tam kljuudas izlabot!
Shkjiet, ka shodien saakshu. |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ok, sheit buus kraasotais!
Atziistos, arii man tie ragi traucee, bet nu..Man laikam vispaar neiznaaca shis ziimeejums. ![]() Un fons...es nemaaku tos taisiit! (~_~) Pamaaciet mani! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man patīk burti... un viņa tagad ir taisna.
vienīgais nepaatīk vienkāršība, kas raksturīga dažiem taviem darbiem, tantīte, bez asuma, vienkāršā tērpiņā. Vēlams būtu, ja citās reizēs zīmējot, izveidosi kautko īpašu, piemēram, satriecošas acis, īpaši krāsota kleita(domāju, ka tu to izdarīsi...), satriecoša frizūra, tērps, vispār jebkas, kas momentāni pievelk skatienu. -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
atvainojos par doublepost.
Kirara es te nedaudz paķēpājos pa tavu darbu un pamēģināju bišķi kautko pamainīt, meitene tā pati, tikai nedaudz savāka, detalizētāka, domāju, ka tev vajadzētu salīdzināt. Ja uzskati to par big, big autortiesību pārkāpumu, sūti man PM un bļauj, uzreiz izdzēsīšu, bet anyway salīdzini. ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Long live Tigras versija. :)
Kirarai toč detaļas trūkst zīmējumos. |
Kirara |
![]()
|
Hmm..jaa.
Tigra, tev ir liela taisniiba. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kas tai "kajustosaucai" ar acim??? Kadas jutas tas izsak???
|
Tigra2 |
![]()
|
Kirara tik nesen sāka zīmēt, acis zīmējumos spēj izpaust emocijas tikai ar laiku. Arī es vēl tā nevaru... ![]() Acis ir vissvarīgākā detaļa zīmējumā, bet dot tēlam dzīvību var vien tad, kad viņš spēs dzīvot.(vispār murgaini sanāca, bet būtību gan jau var saprast) -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Atcereejos, ka kaut kad esmu ziimeejusi kakji ar anime aciim.
![]() Tas ziimeejums nav detalizeets. ![]() Peec kazhoka kraasaam taa ir domaata mana kakjene Miice, tikai vinja nav vairs tik maza. Mana kakjene ziimeeshanas laikaa guleeja un es visu laiku skatiijos uz vinju, lai zinaatu kur kura kraasa atrodas. This post has been edited by Kirara: May 31 2006, 20:48 |
Tigra2 |
![]()
|
reti nervozs un satricināts kaķis, laikam kaķu-trieka... XD
Bet purniņš normāls, nav ne vainas. This post has been edited by Tigra2: May 31 2006, 18:01 -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Ar kuukumu. Tas taa bija domaats.
|
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
Huummm....Cooliigs kajis!!Ar anime actinjaam!!Njaa..Kaa saaku lasiit tavu teksti Kirara kas uzrakstiits uz bildes augshas saaku smaidiit!
![]() ![]() Kakjim nav iisteniibaa nekaadas iipashaas vainas ja ziimeets uz datora..man patiik!Es jau nu nevareetu uziimeet labaaku!! ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
Atziistos, ka, man tomeer liekas, ka kakjis ir stiivs, bet man patiik pashai arii.
|
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Man iskāts ka tu manu kaķeni (Mīci nozmēji)
![]() This post has been edited by sasuke: May 31 2006, 21:13 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:36 |