![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man patīk tava Mīcīte
![]() Galviņa visa ir ļoti smuka (var tiešām ļoti labi redzēt, ka dievini kaķus), acis izskatās labi un vispār labi. (austiņas kawaii) Vēderiņš gan izskatās tāds apaļīgs! :3 -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Apaljiiga gan man vinja iznaaca, bet datora kontuuras vilkshana man tieshaam neiznaak. Priecaajos, ka tev patiik austinjas un arii visa seja!
![]() |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
QUOTE(Kirara @ May 30 2006, 14:30) Ok, sheit buus kraasotais! Atziistos, arii man tie ragi traucee, bet nu..Man laikam vispaar neiznaaca shis ziimeejums. ![]() Un fons...es nemaaku tos taisiit! (~_~) Pamaaciet mani! Man vislabaak patiik meiteniites sejina (iipashi radzini). Man vispaar patiik kaa tu ziimee. Nakotnee es no tevis gaidiishu veel kaadus komiksinus. Miiciite izskataas taada kaa dziivee. Tu esi malaciite ![]() -------------------- ![]() |
Kirara |
![]() ![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ok, tagad detalizeetais darbs.
![]() Man sanaaca taads pretekliigs darbs!! ![]() This post has been edited by Kirara: Oct 21 2007, 18:16 |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Man patīk ka tur ir tādi daudzi mazi punktiņi!Vēlpat pareizā vietā!
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hahaha tie koki gan tādi gotraibaļīgi vai dalmācietīgi!
![]() Bet darbs ir ļoti smuks! Man patīk redzēt šo progresu! Tiešām labs darbs, ar visu foniņu utt ![]() Man gan liekas, ka vajadzēja bišķi mazāku kaklu. Nja, nu krāsas ir diezgan spilgtas, bet man šis darbs patīk! ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man ir tada sajuta ka viņa guļ!
|
Kirara |
![]()
|
Sushi, tu teici taadus vaardus kaa "kraasas" un "diezgan spilgtas".
![]() Jaa kakls par lielu, kjermenis par mazu. Keydan, vinja varbuut gulj staavot. ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Hah, saakumaa domaaju ka taa tacinja ir kleitas apaksheejaa dala, bet ne... Hmm nu taa jau smuki... patiikami, ka tiek ziimeets arii fons
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Ok, uznāca rakstāmais (kāds labi sen nav bijis), tagad ar pakritizēšu.
Darbiņi visi ir diezgan labi priekš tava vecuma (ja tā turpināsi pārējos apmēram 2 gados tu vari kļūt pa profesionāli ![]() ![]() ![]() bet turpini cītīgi zīmēt ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kirara |
![]()
|
QUOTE(Ayumi @ Jun 2 2006, 00:58) Ok, uznāca rakstāmais (kāds labi sen nav bijis), tagad ar pakritizēšu. Darbiņi visi ir diezgan labi priekš tava vecuma (ja tā turpināsi pārējos apmēram 2 gados tu vari kļūt pa profesionāli ![]() ![]() ![]() bet turpini cītīgi zīmēt ![]() Es jau ziimeeju dzhekinjus, tikai ne kuustiibaa. Ziimeet lielaas galvas ir varbuut mans stils un esmu pamaniijusi, ka tu pati ziimee bik uz chiibii pusi. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Čibi fani!
![]() Es pat nevaru sapras ka tie čibi varoņi spej kustoties un nekrist! ![]() |
Kirara |
![]()
|
Sheit skice kur atteelots dzheks for Ayumi.
Peedas man galiigi neiznaaca. ![]() |
Keydan |
![]()
|
Tomer ši nav meiteņu kolonija!!!
![]() Teikšu vienu: rokas un pleci - neder! |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Viens vārds - SĀLSSTABS...
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 13:42 |