![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Negribi iskrāsot?Ja būtu krāsains tad būtu dzīvaka bilde!
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
BEIDZOT kāds zēns...iesaku iezīmēt bikšu ielokos jo tā izskatīsies ka viņam būtu entikai bikses bet arī kājas
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
aah,kawai puika..
un par spiiti taam ne_tik_sanaakushajaam rokaam un Tavupraat nesanaakushajaam peedaam,vinjsh ir piemiiliigs. man pat shkjiet,ka atkal Tavs liimenis ir pavilcies uz augshu. ^^ tagad tik nepalaidies un ziimee veel! -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Cooligs puisis,vajadzeja vel cooligaku bet neka!
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
He.. paldies par kritiku. ^^
Tagad mans jaunaakais darbs kuru shodien izkraasoju. ![]() Bez citiem komentaariem. |
pelite |
![]()
|
![]() beerns ![]() ![]() Group: Banned Posts: 38 Joined: 7-June 06 ![]() |
Nu pirmais skaistais darbs!
|
Cow |
![]()
|
Man patīk bet es saku ka tas nau tavs labākais darbs viens cits bija labākais!Bet tā pat skaisti!!!
![]() This post has been edited by sasuke: Jun 8 2006, 15:37 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ir mazas kļudas bet kopuma vis ir normali.
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
cmuki, man patīk gaismas un ēnas inčīga frizūra
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Redzu ka tu labi proti krāsot
![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pinky |
![]()
|
![]() animens ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 347 Joined: 12-May 05 From: Latvia, Riga. ![]() |
taadu ar ecchi paarpilnu ?
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Jun 9 2006, 00:19) Redzu ka tu labi proti krāsot ![]() ![]() No tā, ko es zinu... Viņa ir mēģinājusi, viņai laikam īsti nesanāca, tāpēc laikam viņa izdomāja, ka nav jēgas likt iekšā nesanākušu darbu. Tas, ka viņa nevienu te nav ielikusi tak nenozīmē to, ka viņa nav mēģinājusi, ko ne? This post has been edited by Kikyou: Jun 9 2006, 10:43 |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Jun 9 2006, 00:19) Redzu ka tu labi proti krāsot ![]() ![]() Tigra jau paspeeja to piemineet un es vinjai arii atbildeeju... ![]() Atkal atbilde: Neee, es ziimeeju arii pieaugushas sievietes, bet man neiznaak. Kad saaku ziimeet animee stilaa man iznaaca driizaak pieaugushas sievietes, bet tagad kaut kaa jociigi man labaak iznaak beernishkjiigaak. ![]() Pinky, tava doma ir vnk traka un es atkal iedomaajos par Kikyou... Kaapeec juus to vinjai nesakat? ![]() This post has been edited by Kirara: Jun 9 2006, 12:04 |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jun 9 2006, 11:42) QUOTE(Ayumi @ Jun 9 2006, 00:19) Redzu ka tu labi proti krāsot ![]() ![]() No tā, ko es zinu... Viņa ir mēģinājusi, viņai laikam īsti nesanāca, tāpēc laikam viņa izdomāja, ka nav jēgas likt iekšā nesanākušu darbu. Tas, ka viņa nevienu te nav ielikusi tak nenozīmē to, ka viņa nav mēģinājusi, ko ne? Neteicu to ka viņa nav meiģinājusi, jautāju vai spēj. Anyways, lai taču liek iekšā to darbu, mēs palabosim, lai viņai nākamreiz vieglāk. ![]() QUOTE taadu ar ecchi paarpilnu ? mmhm xD bet nedomāju ka kirarai sanāks. A kas zin XDD -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Kirara @ Jun 9 2006, 11:02) Tāpēc, ka visi zin to, ka es iesmērēšu viņiem trīs pirkstu kombināciju sejā, ja viņi to man pateiks, lol. :S Vispār, kas jums visiem ir ar tiem pieaugušajiem? Pieaugušie ir pārvērtēti. Tikpat labi es tagad varu prasīt, ēee Ayumi, kāpēc tu nezīmē noaugušus pusmūža vīriešus, m? This post has been edited by Kikyou: Jun 9 2006, 13:09 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 10:17 |