![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jun 9 2006, 14:08) QUOTE(Kirara @ Jun 9 2006, 11:02) Tāpēc, ka visi zin to, ka es iesmērēšu viņiem trīs pirkstu kombināciju sejā, ja viņi to man pateiks, lol. :S Vispār, kas jums visiem ir ar tiem pieaugušajiem? Pieaugušie ir pārvērtēti. Tikpat labi es tagad varu prasīt, ēee Ayumi, kāpēc tu nezīmē noaugušus pusmūža vīriešus, m? Nūuu, ja tu tik ļoti vēlies XDDD Es esmu zīmējusi Silent Hill monster (kad beidzot iespenēšu būs prieks parādīt XD) Redzēs kā būs ar večuku. Beztam, varbūt dažam labam patīk kad kāds nevis mazus bērneļus skicē, bet gan pieaugušus ecchi ( ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es nezīmēju bēbjus, jo man nepatīk zīmēt savas pusdienas. :S
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
OMG! Kikyou, kaunies (a viņi garšīgi?)...
Man paresoniigi princese patiik. Pieaugušie nerullē... Tikai man liekas, ka tev buutu jāķeras pie sava multi-chara izstrādāšanas. (Kikyou - Berta; Tigra - Kāmis(vienā topicā viņš bija, mekleejiet paši; ETM - ETM(piuķa gabals) u.t.t. < - tie ir multichari) -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Tigra, multi-chars veel pagaidiis kaadu laiku.
![]() Nju, te buus darbs kas man pashai liekas tik kawaii, vienalga cik tur kljuudu. ![]() Shkjiiba? Man vienalga. |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
tīri labi, bet pati ideja kkur redzēta...kkas nav kārtībā ar sejas formu bet darbs smuks
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Galvas formai vaina? Var jau buut.
Es ziimeeju savu naktskreklu un kaadreiz man bija taadas biziites un zakju miikstaas mantinjas man maajaas ir arii chupu chupaam. This post has been edited by Kirara: Jun 14 2006, 23:53 |
Cow |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Iskatās ka zaķīts nomiris!
-------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
heh,smuks natskrekls kirara!
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Labs darbiņš. Bet galva manuprat ir pargaru.
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kāaaa man patīk šitie darbi. Tā nedaudz uz šausmeni velk. ^^ Piemīlīgs.
|
Kirara |
![]()
|
Hmm..shausmene gan. Taa esmu es beerniiba (tikai tad man nebija taads naktskrekls) naktii, kad savajadzeejaas iet uz tuoleti un taas shausmas ir, ka ma bija bail no tumsas.
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Nepatīk divas lietas - pārlieku lielā galva un tas,ka nevar saprast,vai bija domāts,ka viņa stāv uz pirkstgaliem,vai tas tā nejauši.Aaa bet zaķis gan labais
![]() |
lAAcis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 6 Joined: 18-October 05 ![]() |
Atgaadina manu siiko maasu, tikai vinja bija pidzama un viņa baidiijaas no poda, ne tumsas (arii tagad veel nedaudz baidaas
![]() Podā dzīvo breismonis, kas sņāc, ja tur iekakā un norauj ūdeni. ![]() -------------------- ES esmu Tigra, šis ir profils, kad es aizmirstu savu paroli... vai arii vnk gribu buut laacis... :D
![]() |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Man patiik. Nosaakuma nevar pamaniit ka vina ir skiiba, tikai ja ieskataas iekshaa. Man tikai galva liekas mazliet jociiga, bet paareejais ir super.
-------------------- ![]() |
Kirara |
![]()
|
Shodarbu es ziimeeju maajaa kura nav pabeigta. Tajaa iekshaa nebija meebelju, jo es veel tur nepaarvaacos un taapeec man nebija eesrti ziimeet un, ja man nebija eerti, tad arii darbs nevareeja tik labi iznaakt.
![]() Kljuudas tur ir daudz:kleita, galva un man veel kkas tajaa darbaa traucee. Edit: es tikai tagad pamaniiju, ka man acu ziiliites truukst.. ~_~ This post has been edited by Kirara: Jun 17 2006, 18:36 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |