![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
kļūdu daudz bet cmuki
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Tās krāsas izskatās ļoti smuki saskaņotas! ('',)
man ļoti patīk meitenīte (seja, mati, austiņas un čībiņas) ![]() Kleita gan tāda baigi stīvā! Un kājām, kur potītes, vajadzēja būt bišķi tievākām. Tomēr zīmējums diezgan kawaii! (^.^) -------------------- |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Man patiik taas chiibinas, vieniigi man liekas ka vinas vareeja buus mazliet lielaakas. Man liekas shausmiigi diivains acu skatiens ja nav acu ziiliites.
-------------------- ![]() |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Man nepatīk ka ir lilā acis.Bet tāpat ok!
This post has been edited by sasuke: Jun 17 2006, 22:14 -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ahh, ja vien galva nebuutu 1/4 daļa no ķermeņa kopējā garuma.
Bet kopumā izskatās jauki, man nesimpatizē vien proporcijas. (tas, ka nav potīšu raksturīgs daudziem anime, piemēram, shaman king, paskataas kaads uz annas kaajaam) gaidu naakošo -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Jun 18 2006, 23:03) Nē nu, ja viņa ir bērns, tad īstenībā var... Jo chibi ķermenis sastāv no trīs galvām, tā kā četras galvas ir normāli. A man patīk. Man īpaši tur garums utt utt netraucē. Patīk kā izkrāsots. Un meitēns ar piemīlīgs. A kāda vaina lillā acīm? o.ō P.S. Tigra! Nenoliec SK! ;o; |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Man liekas ka nepiestāv.UN vēl kas acīm nau acu zīle.
-------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Pirmspēdējais piemīlīgs... ^^ Ka-wa-ii~~! Ir jau dažas kļudas, bet man tik un tā patīk..
Pēdējais arī smuks, man baigi čībiņas patīk.. un man patīk tā pūka/kažociņš pie kleitas.. ^^ |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(sasuke @ Jun 19 2006, 20:26) Nēesi tāda egoiste ![]() Heh, gribētos lai kleita būtu tāda dzīvāka.... vairāk sīkas detaļiņas ieliec tajā... Un par citām kļūdām tu noteikti zini manas domas, jo tās daudz skandinu. This post has been edited by Ayumi: Jun 22 2006, 23:09 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pameiģini uszimet kautko cita staja... vai stila... VAI PAT ZENU!!!
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Cmuki, bet to, ka progresee es gan nemanu, labi a pirmajiem paara ziimeejumie ir progress, bet peec tam visi vairaak vai mazaak vienaa liimenii ir....
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Te man ir darbs ko ziimeeju liigo vakaraa kad gaidiiju saulleektu..
![]() Centos ziimeet tabletu uz taa datorgaldinja un kreesla kaajas+ritenji man galiigi neiznaaca. ![]() Arii galdam ne.. This post has been edited by Kirara: Jun 24 2006, 17:55 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Jau ir sžuets un tas ir progres! Viena kļuda: Meitene 2D un viss cits ir 3D!
|
Janots |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 246 Joined: 9-November 04 From: балванское болото ![]() |
aha, meitene nu taada taada. kaut kaa lociitavas nepatiik, un peedas & plaukstam parak mazas. sizets man patiik
![]() ![]() -------------------- ![]() А вот и плесень зацвела.... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:57 |