![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
tā meitene kas sēž pie datora.... man liekas ka pēdas par mazu, varbūt viņa ir litlle foots, kakls par garu, 'varbūt žirafēnijas vaina, datora monitors tāds jocīgs, galds un krēsls arī. nu bet kopumā smuki. pamācies labāk priekšmetus zīmēt. tad būs arī interesantāki zīmējumi.
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Kirara |
![]() ![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Duhh..ilgi neesmu postojusi.
Ne anime stila kaķis. ![]() un.. ![]() This post has been edited by Kirara: Oct 22 2007, 12:57 |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
Tev labi sanaaca meitene.
-------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
man patīk tas kaķis..viņš izskatās ļoti laimīgs. ^^ atgādina Garfildu, pat ļoti.
otrajās bildē zāle gandrīz kā mati... bet svārciņi sanākuši ļoti mīlīgi. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Īstenībā nav nemaz tik slikti, ņemot vērā, ka tev ir 11 gadi un tu nemaz tik ilgi nezīmē. :x Man patīk otrais.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
lol, es savos 13 gados neko šādu uz datora uzzīmēt nevaru XD
|
Kirara |
![]() ![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Saldējums ._. Es to kaķi varētu novākt un atņemt tam saldējumu. XD
Man jau tavi zīmējumi patīk. It īpaši otrais. Iemesls kāpēc tas izskatās tik piemīlīgi - tavs tiešais skatījums uz dzīvi, nesabojāts ar perspektīvu :3 Tā tik turēt. -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Par kefīru es tev piekrītu Tigra..
![]() ...bet vairs neatceros, kas īsti ir perspektīve?? °_°; This post has been edited by Kirara: May 16 2008, 21:42 |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
Nu tas ir tā kad tu skaties uz kādu ainavu un priekšmetu izvietojumu un tas kas tev ir tuvāk tas ir lielāks un tas kas tālāk mazāks. Nav jau īstais apraksts par perspektīvu , toties ir paskaidrots ar cilvēka vārdiem.
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
perspektīva - priekšmetu izvietojums plaknē.
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Lūk kas ir perspektīva! (uz ātro peintā uzšņāpu XD)
PS Ceru, ka palīdzēja ^_~ This post has been edited by Shatako: Nov 6 2007, 17:21 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
labs pespektīvas attēlojums xD
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Kirara |
![]() ![]()
|
Kaut kā sen nebija laika zīmēt. Kur nu vēl datorā..
Bet tad (šajā piektdienā) es pārnācu no skolas un jutos slima. Es stundām ilgi biju iekārtojusies uz virtuves dīvāna un lasīju grāmatu "Harijs Poters un Fēniksa ordenis"..Jā, es tiešām ilgi lasīju. Kādas piecas stundas.. ![]() Taču tad man apnika lasīt, un es nolēmu zīmēt, un lūk, rezultāts: (Harija Potera grāmatas iespaidā meitenes izskats iet uz Lunas Mīlabas pusi) ![]() Protams, fonu es izvilku no interneta. ![]() This post has been edited by Kirara: May 17 2008, 20:02 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Cerams,ka Lunai bija tāds deguns.
![]() Nu izskatās,ka meitēns ir nomaldījies no lielās sūda pils,un atrodas kkur virs ūdens,laikam... Fons nesaskan ar bildi,tātad meitēns pozē tikai kamerai. Deguns neizskatās pēc deguna,acis neizskatās pēc acīm,mati ir normāli,bikiņ vajag pakoriģēt visu sejas struktūru(gribētos pakoriģēt visu mākslu). Ja zīmēji ar peli,tad dabū cepumu. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:58 |