![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mjā, tiešām Luna
![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Luna ar melniem, gariem matiem..Tad jau viņa izskatītos pēc Minervas mazmeitiņas!
![]() ... un laikam man netiek cepums, bet tik un tā, man negaršo cepumi. Ok, tagad klāt ir spociņš! ![]() Jā, jā, mati un fons ir neglīti, un viss pārējais arī... ![]() Droši vien tas spoks neizskatās ne pēc kā. This post has been edited by Kirara: May 20 2008, 19:58 |
thearnis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 ![]() |
Izskatās gan pēc kaut kā.. man patīk
![]() -------------------- ![]() Never met a wise man, if so it's a woman |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
hey, don`t be so harsh. ^^
man patīk, laba domā un forši sanācis. :] -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Kirara |
![]() ![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Paldies jums!
![]() Tā, lūk-nākamais darbiņš! ![]() Es neko nesaprotu no ēnošanas un drēbju krokošanas. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
omg anoreksija valda paar muusdienu jaunatni xD
patiik kraasas! -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Nezinu vai anoreksija, jo tagad pamanīju, ka vēdera daļā meitene izskatās tāda paapaļāka.
![]() Pie tam vēl pamanīju, ka logs kaut kā izskatās šķībs salīdzinot ar šķībi pagriezto istabu. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
izskatās pēc paint. Enošana nemaz nav tik slikta, kājas par īsām, roka no gumijas. Interesanta ideja, bet nu pie izpildījuma jāpiestrādā. Kaut vai interesanti- logs bez palodzes utt.. prasās bik vairāk pēc reālisma
-------------------- |
Kirara |
![]()
|
Ok, šim darbam kaut kas nav kārtībā ar maņu orgānu izkārtojumu. Īsti nesaprotu kas tur nav. Varbūt acis ir pierē?
Tā jau tas nav nekas īpašs. Vienkāršs portrets, kuru zīmēju vienkārši prieka pēc. ![]() Es jau tagad sāku nožēlot, ka ievietoju šo bildi... This post has been edited by Kirara: Jun 12 2008, 13:53 |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Čīr ap nūb!
Visiem sasodīti tāls un garš ceļš ejams,bet nesatraucies. Tevi neizģērbs pliku,nepiesies pie koka un neizceps.Taviem zīmējumiem trūkst vēl dažu(ak dievs,tas kroplīgais kakls un seja,pleci..) svarīgu detaļu. Taču šamie ir normāli pasniegti. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
a kur pleci? ar to kaklu +/- viss okei, bet nav plecu.
šķība seja... Artam taisnība + ar katru reizi zīmēsi labāk. This post has been edited by Ayumi: Jun 12 2008, 20:04 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kirara |
![]()
|
Jā, no kļūdām ir jāmācās.
Tā.. Šodien ir mana zīmējamā diena. Nezinu kā citiem, bet šis zīmējums man patīk. Varbūt viņas vārds būs Irai? ![]() Kaut kā man ar tām kontūrām kā iet, tā iet. This post has been edited by Kirara: Jun 12 2008, 23:08 |
thearnis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 ![]() |
nav ne vainas... tāda vasarīga, bezrūpīga noskaņa
-------------------- ![]() Never met a wise man, if so it's a woman |
Kirara |
![]() ![]()
|
![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Vienkārši kawaii. Citu vārdu te nav
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:58 |