![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Jā, es ar ieraugot šo zīmējumu skaļi pateicu "aww, kawaii"
![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ai, tiešām?! Paldies!!!
![]() Tas darbs man ilgi marinējās datorā, šaubījos vispār, izlikt vai neizlikt to šeit. This post has been edited by Kirara: Jul 14 2008, 22:37 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Smejies, bet man patīk. Mīļš darbiņš, tiešām. :3
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ēh, Kirara, man patīk tavi darbi. OuO Nē, bet tiešām, man liekas, tev ir iekšā, tāpēc, pēc nelielas mācīšanās izskatīsies ļoti labi! Piemēram, tā meitene zālē - dikti labi. Man arī spocele patīk. X3
-------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Uhh, ja jūs zinātu, kā es jūtos, ja trīs senseji tā izsakās par manu nieka zīmējumu!!! ^.^
Njā, šī ķēpa man datorā ilgi mētājās puspabeigta. Jā, es apzinos, ka tas ir niecīgs portrets, taču uzdrošinos to izlikt. ![]() Itkā tur ir domāta Wednesday no filmas "The Adams Family", bet viņas īgno skatienu kaut kā neiznāca un arī negribējās uzzīmēt. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Adamsu gjimenes atvase! ja grasies pabeigt tad pieziimee klaat mazo cirviiti! ^^
This post has been edited by Cowkiller: Jul 15 2008, 23:35 -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Kur tad?
Uz galvas?! XD |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
nu tu vinju vareetu taisiit lielaaku un tad paraadiitos pacelta roka un vinjas skatiens veersts uz cirviiti. omg
-------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Tiešām izskatās kā no Adamsu ģimenes nākusi.
![]() Forši. ^^ -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
waiii tieshaam no adamsiem
-------------------- |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
izskatās, ka pa viņu ir paplosijusies viesuļvētra. viņai ir pārāk liels žoklois! un tā apkaklīte ir dikti šķība. arī tie ķeburi pie acīm ir tādi saraustīti. mati ir tīri labi. nākamreiz vairāk pacenties. ;3 bet pārējie darbi ir tiešām labi. ^^
This post has been edited by Shatako: Jul 23 2008, 09:32 -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Kirara |
![]()
|
Apstrādāju zīmējumu aiz "nav ko darīt".
Nav gluži tā, kā vēlējās Cowkiller. ![]() Viņai ir asimetriska stāja un... Lūdzu, uz kājām neskatīties. This post has been edited by Kirara: Aug 9 2008, 19:23 |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ooh, Kirara. Man viņa patīk. Nav nemaz slikti. Tikai vairāk mācies krāsot, tā, lai rezultāts patiesi smuki izskatītos un būs labi.
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Shit, šis ir labs. XD Fonā moš varēji gaiteni uztaisīt, lai efektīgāk.
|
Kirara |
![]()
|
Tagad zināšu kādā stilā man nākotnē būs jāzīmē. xD
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |