![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
varbuut darbs kaa taads nav iipashi izdevies,bet man patiik,kaa Tev izdevies uzziimeet apgjerbu - svaarki ar visaam ieloceem taa,ka izskataas pilniigi ok... man ziimeeshanas saakumposmaa kkas taads nekur neparaadiijaas. ^^
pemeegjini piestraadaat ilgaak, kaut vai atstaajot darbu nepabegtu un paturpinot veelaak,kad atkal uznaak veeleeshanaas - iespeejams,ka sanaaktu kkas ljoti skataams.. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Ieskeneeju veelvienu darbu!! Neienaaca pareizaas kraasas praataa lai kraasotu, taapeec palika tikai kontuuras.
Tikai kontuuras ieskeneejot palika stipri baalaakas, un vispaar manai catgirl ausis, kaaja un aste bija liidzgalam uzziimeetas tikai skeneejot man kaut kaa taas nozuda.. ![]() ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
o! progress ir manaams
![]() ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
malacis...man tīri labi patīk...vēl ņemot cik tev gadu...nu labi es labi uja par gadu vecāka un zīmēju drausmonīgi XDD turpini trenēties zīmēšānā un sanāks ļoti labi...
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Njā, pēdējais diezgan labs! Pirmspēdējais baigi labs, tikai šur tur parādās mazas kļūdas.. nu, piem tavas minētās plaukstas un pēdas. Bet tā jau oki!
Tikai nez kādēļ, man liekas, ka pēdējā darbā vajadzētu būt garākām kājām.. vai arī man tikai liekas? |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Tik jauniņam cilvēciņam baigi labi!
-------------------- ![]() Kon! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
njā, te es dzēsu daudz reizes muti un kājas..
![]() man ķermenis iznāca šķībs un varbūt arī kroplīgs? ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
izskatās, ka viņa stutētu sienu vai otrādi. kājas tā ļoti bišķīt aiziet šķībi.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
Cerēju, ka pa 2 dienām vairāk postotu..
![]() Lūdzu komentējiet šo!!! ![]() Zinu, ka pie vidukļa ir kļūda. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
tev sanaak arvien labaak un labaak. pr vidukli: gurni saanos izskataas kaa nogriezti un kruutis taapat. vairaak liektas liinijas vajag
![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
formu - a ber nekādu. tas tavs pašportrets?? plz, palabo un ieliec, kad nebūs dēlis.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
kaa lai es kraasu ziimuljus izdzeeshu?
![]() iisteniiba es tavu postu nesaprotu.. ![]() |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Labs ziimeejums bet es zinu ka tu maaki veel smukaak. ieliec to ziimeejumu kur viena garmataina meitene kleitaa staav. Baigi smukais ziimeejums
-------------------- ![]() |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tā meitene kaut kāda pašķība tas ir viens , bet otrs - kakls noteikti ir par resnu un ,manuprāt, krūtis vajadzēja bišku zemāk zīmēt ... Bet tu galvenais turpini trenēties un visš izdosies
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njā, kakls ir par resnu.. Bet galva ļoti smuki sanākusi..
![]() Kopumā, viss jau ir pateikts, ja kādā veidā vari pielabot, pamēģini.. Gaidīsim nākamo garadarbu.. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:24 |