![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Paldies par komentaariem, naakamreiz gaidiishu veel vairaak!!
![]() Shis darbs man patiik un manai maasai tas vislabaak patiik no maniem ziimeejumiem. ![]() Orgjinaals izskataas daudz labaak. ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Varētu būt; krāsainus darbus ieskenējot parasti daudz zilganāks viss izskatās.
Vispār tavi krāsotie ir daudz labāki nekā nekrāsotie. Ir šādas tādas kļūdas pa labi un pa kreisi, bet gan jau citi uz tām norādīs (slinkums). XD A tā vispār man patīk. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
He, man arii shitas patiik vislaabaak, smuki sanaacis.
|
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Normali sanacis
-------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Pēdējais vislabākais!! ^^ Kreisā roka man tikai liekas nedaudz par tievu.. Bet tā jau ok..
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
QUOTE(Tomoko @ May 13 2006, 10:35) kreisaa roka ir aiz saana (vai tomeer aiz muguras?), taapeec vinju visu nevar redzeet un izskataas tieva. nu sheit meegjinaaju ziimeetu cilveeku kustiibaa. pirmaa reize, taapeec man neiznaaca taa kaa vajag. ![]() kaajas iznaaca par iisu un es izkraasoju paaraak raibi, tad veel acis ne taa kaa gribeejaas.. ![]() laikam es koncentreejos tikai uz kustiibu un man taapeec neiznaaca. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmmm, nu neizskatās, ka viņa būtu baigajā kustībā, bet poziņa gan... nu, jo viņa nestāv tā vnk.. Njā, par kājām tev taisnība, un vēl kkas nav ar labo roku. Galva smuki sanākusi, sejas izteiskme tāda patīkama. Nu, kopumā, viens no taviem labākajiem darbiem.
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
sveiki, Tierra-san! laipni lūgta pulciņā! (nu da beidzot!)
kas attiecas uz zīm. tad - zīm. taču var pārzīmēt. protams, nekad nava garantija, ka sanāks labāk, bet ir vērts mēģināt. priekšpēdējais ir ļoti smuki sanācis. pat par proporcijām nav ko piebilst. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
sheit ir apm. 46 min. ziimeets darbs kaut gan tas ir kjeepaajums
![]() ziimeeju ar divaam zaljaam kraasaam, bet kad ieskeneeju man dators raadiija sho pashu meiteni ar blondiem matiem, zalju krelkinju un zilaam bikseem! ![]() ![]() aa jaa! es veel ziimeeju ar parasto ziimuli! ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Pēdejais jau ir ļoti labs, preikšpēdējā meiča leikas baigi masīva....bet priekšpēdējais so so...turpini zīmēt!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
И вправду "колония девочек". Ну выглядит хорошо! Keep up the good work!
|
Kirara |
![]()
|
ko keydan teica?
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
zini, kirara nav ne jausmas, es pati arī kreivu valodo nesaprotu...par to ka tev tam pēdējam zīmējumam tā sanācis ar krāsām man jāsaka ka tā ir skanera veina...ma tas pats tapēc nezīmēju krāsainus...iesaku vienīgi pārlabot darbu uz Microsoft Picture Manager
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
jāmācās kriev. val uz ielām!! viņš teica : '' nu patiešām ''meiteņu kolonija''. nu izskatās labi....'' angļu val. ceru, ka saprati...
pēdējā zīmējumā atkal meitene sagāzusies (no sēr. stutē sienu, utt.) un krūšu dalīšanas svītriņa ir bišķu par augstu(es domāju, ka tur tāda ir). patīk zaļais tērps. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
pilniigi piekriitu ka te nugan ir iista meitenju kolonija.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 19:40 |