![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
2 kahi:
Paldies par to ka partulkoja! Laabi... Tagad censišos rakstīt Lat.val. bet es jus bridinu! Par gramatiku man visu laiku skolā bija tika 6! |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kirara, tikko ienāca prātā - meitenei domāti zaļi, vai blondi mati?
2 keydan... tu latviešu vai krievu skolā ej?? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
meitenei bija aada gaishi zalja un mati bija ar to pashu zaljo kraasu tikai ieziimeeju koshaak un tumshaak.
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
2 kahi:
Krievu skola. |
Šigeru |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
deleted
This post has been edited by Šigeru: Jun 5 2006, 19:14 |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Šigeru @ May 16 2006, 19:24) No shit, Sherlock. Starp citu, nevelc linkus no otaku.lv uploado kautkur citur, citādāk bildes neparādīsies. Un iemācies izmanot <br>, teksts tieši blakus bildei savādi izskatās. Pēdējais zaļais ir tīri ok, vienīgais, galīgi stīvs... :| Bet tā man pašai vispār patīk zīmējumi vienos toņos. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
kahi, šķībs zīmējums ir laikam tāpēc, ka lapu turēju netīšām šķībi..
labi te es zīmēju paintā un pēc tam photo paintā. tā kā sushi to dara. ![]() rokas un gurni atkal man neēpaātīīk!!! ![]() ...itsevišķi kreisā roka.. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ne tikai sushi.....
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā, jā es taču neesmu vienīgā!
![]() Ļoti labs darbs, Kirara... ![]() Esi zīmējusi ar diezgan biezu paint tooli .. Skatiens viņai smuks, un, jā rokas ir bišķi par īsu! Un gurni pa platu. Krāsas esi saskaņojusi... ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Nu labi te veel viens darbs un es vinju saukshu par "Big Bear"
Kaut kaa man neiznaaca... ![]() Rokas un kaajas bija viena vieniiga haltuura un man palika paari daudz vietas kuras man bija slinkums nonjemt. |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Kirara @ May 18 2006, 14:42) labi te es zīmēju paintā un pēc tam photo paintā shis, man shkjiet,shobriid labaakais no Taviem darbiem. vismaz taa paskatoties nekas shaushaliigs uzreiz aciis nelec, izskataas piemiiliigi. ja kritizeet - mati izskataas kaa zirneklju tiiklu pilni (baltais atspiidums)(bet es pat taa uztaisiit nevareetu) un raadiitaajpirksts taads drusku uzpampis,bet kopumaa - man pat patiik,patieshaam. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tas zalais darbinsh loti smuki sanaacis, bet nu tajaa kur tas laachuks meitenei ir paaraak iisas kaajas.
|
Kirara |
![]()
|
Man iepatikaas shis ziimeeshanas stils! <(^.^)>
Tagad redzeesiet veel vienu darbu. ![]() Te es arii fantazeeju. Man iznaaca "Milzhu Iikstiite" jeb "Meitene kura ir mazaaka par kakji" Man neiznaaca vieta kur turaas meitene ar roku. Taa ir domaata taada kaa medalja (nezinu kaa savaadaak nosaukt) kurai virsuu rakstiits "Miice" AA un veel, "Cats 4ever!" |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ir ok. :3 Nedaudz pie līnijām jāpiestrādā, bet paiet laiks, līdz kārtīgi ieietās ar peli zīmēt. Tas tā, bet pirmajos divos vienīgais, kas man toč kož acīs ir krāsas. DRAUSMĪGI košas.
Tas trešais ar kaķi gan baigi mīlīgs... |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:02 |