![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man taa shkjiet, ka neziimeeju tik labi.
Kaapeec tu taa domaa? |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() Zime talak tavus zimejumus! Es nevaru sagaidit vel skaistu darbu! -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
![]() Man šis patīk, vienkārš un mīļš. Pēdējie divi ļoti neizstrādāti. Pēdējais it īpaši, ideja jau nav slikta, bet slikts izpildījums, tas domāts par līnijām - pārāk biezas. Zinu, ka ar biezākām līnijām vieglāk strādāt, tomēr tās neizskatās tik glīti kā smalkas līnijas. ![]() Vairāk darba un vsjo srabotajet! -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Jā, jā.. līnijas ir baigi biezās, bet tomēr darbiņš jau labs. Nemaz nevar salīdzināt ar pirmajiem darbiem!!! Smuki!
![]() Tātad, nākamreiz centies strādāt ar smalkākām līnijām un saskaņo krāsas! (nasaku, ka līdz šim tev nav bijušas saskaņotas krāsas) -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Paldies par komentaariem!
![]() Shajai skicei visiem vajag izteikt savas domas par to, lai es veelaak vareetu paarlabot un izkraasot. ![]() Ok, pie pleciem man ir laikam kaada kljuuda un arii kaajaas. Un es zinu, ka zem svaarkiem (netiishaam) var redzeet kaajas. |
Cow |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Sugoi!!! Jauki sanāk, bet ieskau tev meitenēm iezīmēt potīte sun matus nezīmēt tik sīki, savādāk tie manuprāt neiederas bet tā izskatas vnk apburoši malacis, keep going up!
|
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
kaapeec visi darbi ir shkjiibi? vai visi pret kaut ko atstuteejas vai veejsh vinjus puush prom?
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(minta @ May 20 2006, 19:57) Tev gadījumā nav šķībs monitors? ![]() Pēdējie tikpat taisni, cik svaigi nogludināts lielceļš! Izņemot, ka viņa izskatās nedaudz tā itkā gaisā karātos (jā, es apzinos, ka ir grūti zīmēt pēdas) ir visai ok. Plaukstas kā jau vienmēr. |
Kirara |
![]()
|
Man arī pašai izskatās, ka meitene lidotu, bet tas ka viņa ir šķība...tas man notiek, jo es nezīmēju ar lapu kura man taisni priekšā stāv. Tā lapa pati šķībi stāv un tur es īsti nēesmu vainīga..
Te naak izkraasotais variants. ![]() Man taa shkjiet, ka iznaaca labi. ![]() |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Taa jau smuki, bet tomeer kaajaas, manupraat, vajadzeeja garaakas, bet varbuut tas vienkaarshi tev taads stils...
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Smuki!
![]() ![]() ![]() Nu, tev zīmējumi ir arvien labāki un labāki. Man prieks par to! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O, kājas tagad labākas ir. :)
Vienīgais, kas man par šo zīmējumu nepatīk ir tas, ka viņš ir tik tumšs un nemīlīgs. Bet tā ir gaumes lieta. Ēnojums arī ir tīri ok. Es tev iesaku atspīdumu uz acīm ne tik lielu taisīt. ^^ |
Cow |
![]()
|
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:56 |