![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
to Qint: es gan uzskatu to par lietderīgi pavadītu laiku - iepazinos ar jaunu tautu...radās kaut nedaudz lielāks iepaids, kas vispār notiek ar to projektiņu un atklājās ka vēl bez manis kāds raksta...
interesanti, ko gan tu no pirmās reizes gaidīji? bija jau arī tikai pāris stundas..., šķiet pat mazāk. nākamreiz būs jau labāk... ![]() to Yume: kā jau solīju apskatīties, tad nu nodibināju pāris kontaktus un tad nu ir pāris cilvēki kuri apsolija pa saviem kanāliem apstīties... tiko kā būs kaut kas, došu ziņu. ![]() to Za4pediņa:tu tikai neaizmirsti!!!! ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Ja kaadam interesee pie manis palika to sekunzhu scenaarijs...
Lija, ko neaizmirst? Par raxtiem? -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
To Lija:(cik banāli ahahaha..) šī nebija pirmā reize.
whatever: nu nebija arī tik traki, bet šķiet ka vakar būtu radušies vismaz divi labi(khm) zīmējumi, bet nu tas tā(kam tie vairs interesē - mēs dabūjām redzēt Piķa darbus).. ahahahahaa.. + thanks for warm welcoming(nu Yume gan laikam vienīgā apsveica, bet paldies anyway) -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Par ko apsweica?Man shodien ar pielekshanu ir kaut kaa traki.Tew dzimene? Wai kas?
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
uahahahahahahhahaaa..
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Quint beidz reekt, un fluudot, nu cilveks te veel jauns un iisti nezin, ka tu veel jaunaaks.. tas nebuut tan kautkas jautrs *pati plati smaida
![]() Nu jaa, man nekas jauns par ziimeejumiem gan praataa neienaaca... -------------------- ![]() |
![]()
|
nākamajā satikšanās reizē vismaz nevajadzēs visiem skaidrot ka neesmu no šī foruma un ka zīmēju tā un tā.. -vobšem neīpaši, un ka vispār esmu tikai starp citu iesaistīts..
tu par maniem zīmējumiem? tu jau KK klusēji(laikam turēji sevi rokās, bet nu šeit liekot es jau rēķinos ar kritikas cunami..) kad tad īsti ir nākamā tikšanās? ahahahahahhaaa.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Tad naakoshaa tikshanaas vareetu buut 17.08
kaut kur ap 11.. -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
ap vienpadsmitiem????????
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jap, tad sestdien 17.07 ap 11:00 parastajaa vietaa.
![]() -------------------- ![]() |
![]()
|
mēs esam krīčeri kas neguļ
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Njaa miegamices saradu$ies...............
-------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Lija |
![]()
|
nju, ja es pēc piektdienas exāmena un nakts tussa būšu tik agri spējīga piecelties tad es ar būšu...
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Es buu6u
![]() Prieks kur tu rodies!? ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
xikes |
![]()
|
||
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
![]() ![]() OK es arii buushu.. mosh kaut ko specifisku panemt liidzi? -------------------- |
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:31 |