![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu es pacetiisos arii ierasties, kaugan iisti nezinu vai speesu, jo sesdien es jau braucu uz maajaam, (skatoties kaa iet tie vilcieni)bet varbuut arii buus kaads briivs laiks nemot veeraa tik agri 11:00
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
yo, baigi forši, man patīuk 6dien 11os - jācer ka nevajadzēs strādāt tajā naktī pirms tikšanās, bet vajag kādreiz arī agrāk par pusdiviem pamosties - es sameloju - es neesmu krīčers kas neguļ - es guļu, bet vēlāk nekā citi
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
11:00 pie kongresu nama. meginasu no rita pamosties laicigi. Jo no satraukuma sovakar ka rit jacelas tik agri es nevaresu aizmigt
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
rrrrrrrrrrrrrrrrrr.... man būs gan jāstrādā šonakt, tapēc vai kāds nebūtu tik laipns un nepaterorizētu mani pa numuriņu 6878123 ap 10:30(es gan palūgšu ģimeni arī terorizēt un modinātāju arī uzlikšu), jo es gulēt laikam netikšu ātrāk par kādiem 5AM.. nu un tad es arī varētu lidot uz satikšanos uzspļaujot pilnīgi visiem ceļu satiksmes noteikumiem.. cy
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Pasaki tikai kur dzivo, un rajonam tiks uzlaists SCUD rakesu zalve. Taa ap 10:30.
![]() ![]() ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]()
|
Bruņinieku ielā - principā tieši uz Latgales priekšpilsētas un Centra robežas, but go ahead
|
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Piedosanu par to ka es sodien neatnaacu uz tiksanos, godiigi sakot nebij laika, nu tad kaa gaaja soreiz
![]() |
![]() ![]()
|
kūūl, visi nobastoja, ieradās tikai 6 cilvēki, bet mēs draudzīgi izdomājām sankcijas pret tiem kas neierodas, un tad zīmējām čarakterus un kaķus un kārtīgi izpļāpājāmies un vispār apmainījāmies ar daudz lietderīgām lietām, informāciju un viskautko. tie kas nebija - paši vainīgi
|
Pikis |
![]()
|
zeel ka netiku
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Jaa.. gan.. vakar visu dienu pavadiiju skatoties ieguutaas Trigun seerijas..
![]() no 10am liidz 11pm ... 13h pie kompja ekraana - mans jaunais rekords... ![]() -------------------- |
![]()
|
tas nekas es regulāri tā - Hellsings, Triguns, nedaudz senāk mēģinājums visu Evangelionu noska'tīties maksimāli ātri, tad vēl regulāri Digimoni pirms skolas(man nav kauns par to!), tākā tici man 13h nav nekas salīdzinot ar dažiem trakiem skatīšanās festivāliem pie kāda kam ir mājas kinozāle...
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
13 h itkaa norm. man gan pagaidaam bijis tikai 12h maratons(naruto 8] )
tad kad naakamaa? es ar gribeetu atnaakt apluukot jau paveikto ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Jaacer ka asamashii liidz naakamajai reizei veel nebuus paspeejis visas bildes ar kakjiem aizziimeet
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
heh... buus daudz daudz mazu kaku kas ir jau noeedushu nabaga japaanju meiteniiti...
es nemaz nebriiniitos.... ![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
sorry tauta, ka pagājušo reizi nebiju galīgi lietojama, solu (cerams), ka nākamo reizi būšu svaiga kā gurķītis un viss būs ok...p.s.man ir dažas jaunas skices par lidostas iespējamo izskatu, bet to vai nu tikšu pie skenera vai tikai nākamajā reizē... un tur kaķīšu šķiet ka nebūs... gribētājiem var uzzīmēt speciāli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 17:16 |