![]() |
![]() ![]() |
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
A kad iisti buus naakamaa tikshanaas?! Un vispaar vareetu izveidot closed topiku "Grafiks" kur tiktu postoti tikshanas datumi!!!
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Man gribeetos zinaat vai 6obriid vispaar kautkas notiek???? Te taads kaa klusums valda neviens neko vairs nerunaa!!!!
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Runaa, runaa.. tikai savaa starpaa. Savaadaak ja te atkal saaks runaat tad taas buus tukshas runas [ fui cik neliteraali skan, Yume nokalunaas un ielien stuuriiti]
[izlienlaikaa] Nu jaa, vienkarshi jo vairaak runaa, jo mazaak dara. Taapeec te arii klusums, un arii.. nu jaa, cilveeki atpuushaas. vasara tomeer. Bet mees te sen jau bijaam plaanojushi taadu kaa forumieshu sapaziishanos. To gan vareetu uztaisiit. Es neatceros kas te blaava un gribeeja, bet nu.. tas arii apklusis. Bet taa nevajadzeet. -------------------- ![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
davai, vajag vēl vienu pasēdēšanu - pagājušreiz jau itkā pie čaru kompromisiem tuvojāmies, tik par maz bijām, bet noteikti vajag vēl satikties. KAS GRIB RĪT???
Un vēl darbojas faktors ka tieši tagad ir LARPG'u sezona tā kā daudzi(es arī) pa galvu pa kaklu taisa tērpus un raksta legjendas utt.. Bet noteikti jāturpina šitā gēla - NOPIETNI< KAS GRIB RĪT?? -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() Asamashii.. klau... a tu domaa vajag ierasto "visu pulku" man liekas mums beidzot ir jaaizdomaa kas ziimees nopietni, un tad tikai tiem saseesties. -------------------- ![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Taatad!
1) 4. Septembrii satiekamies! Es, Yume un tie ziimeetaaji, kas veelas piedaliities. 2) Dodamies pie Yumes uz maajaam, kaa bija runaats pirms meenesha. 3) Uzziimeejam beidzot charus. 4) Panjemshu liidz kameru un paskatiisimies, kaa tas ko veelamies uzziimeet izskataas dziivee. ~Aikis (27.08.2004) |
Yume |
![]()
|
Man sest-sveetdienas ir darbadienas, taapeec ja ir veeleeshanaas var naakt pie manis uz darbu un ziimeet tur, taapat cilveeku briivdienaas daudz nav. Tikai prom iet es nekur nevaru, taapeec es buushu atrodama tikai tur. [ Imantaa ]
-------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man jau likaas, ka juusu "prodžekts" ir aizgaajis pa skuju taku, priecaajos, ka taa tomeer nav
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
man ir radošā krīze, tapēc es nekur neiešu.
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
xikes |
![]()
|
||
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Man laikam kaut kas liidziigs Asamashii ![]() ![]() Bet ja nu tomeer, man uzrodaas iedvesma, maajaas peekshni pazuud elektriiba, saluuzt kompis, vai arii beidzaas pati speele, vai notiek veel sazin kas... tad varbuut kaads vareetu man nedaudz preciizaak pazinot, kur iisti notiks satikshanaas.. peec dazu (varbuut arii ne tik uzmaniigu) reizu peedeejo postu paarlasiishanas sapratu, ka tas buus kaut kur Imantaa.. bet .. taa taada tiiri liela teritorija, lai paardesmit minuushu laikaa atrastu iisto vietu... ![]() Tad varbuut es pat uzrodos... ![]() PS. Protams, ja es veel aizvien juusupraat piederu pie shiis kategorijas... -
-------------------- |
||
![]()
|
kūl, man patīk kategorijas. es nopietni nemāku. jēēēi
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Yume |
![]()
|
Naa, droshi, es buushu atrodama Imantaa, netaalu no HiperMaximas, tirznieciibas centraa Real, dzelten taads, pa gabalu var redzeet, tur ja sameklee apdroshinaashanu "Baltikums"varees samekleet arii mani. Es tur seezhu no 8:15-19:00 abas briivdienas. So feel free to come..
![]() -------------------- ![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Zheel, ka Jumei shitaa. Bet no otras puses vinjai vismaz paraadiisies nauda
![]() Lai nu kaa, tad pazinjoju, ka pagaidaam shis pasaakums noris uz katra indiviida individuaalo darbiibu. Un punkts. Ja kaadam ienaak praataa, ka tomeer nee, tad juuz zinat kaa man Persooniigo zinju nosuutiit un viss.... ~Ilmars |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu, paklau ljauzhi, kur tad viss tas entuziasms izchabeejis??
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Kas ? Kur? Kad????
![]() Gan jau viss notiksies ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 17:16 |