![]() |
![]() ![]() |
![]() |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
viss - normāli. neliels, kluss sākums, mega lielajam un destruktīvajam pagrimumam. tagad ar pilnīgi mierīgu sirdi varu samierinaties ar to ka vairs nemāku zīmēt...
-------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
}|{erar |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 16-November 04 ![]() |
Кто то говорил о встречах??? Piedodiet runašu latviski. Man interese kur jus bieži tiekaties?
Attached image(s) ![]() -------------------- The son of Jamto Takeru....My life is only for fight.
Fire Samurai. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Yume @ Sep 3 2004, 09:55) Naa, droshi, es buushu atrodama Imantaa, netaalu no HiperMaximas, tirznieciibas centraa Real, dzelten taads, pa gabalu var redzeet, tur ja sameklee apdroshinaashanu "Baltikums"varees samekleet arii mani. Es tur seezhu no 8:15-19:00 abas briivdienas. So feel free to come.. ![]() Darbaholija? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
}|{erar |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 16-November 04 ![]() |
Vai kads vispar tusejas no jums pie Vecrīgas?
-------------------- The son of Jamto Takeru....My life is only for fight.
Fire Samurai. |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
QUOTE(}|{erar @ Jan 18 2005, 14:51) Nju, mēs šo sestdien taisām tusu. Essi laipni lūgts! ![]() ![]() Всё нормально, мы по русски понимаем ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Taka @ Jan 18 2005, 14:45) Nē darba dienas. Tagad paliku bez puses no tam, sestdienas brīvas-Kaiganam. ![]() Bet īstenībā, tā kā es nestrādāju nedeļas pirmās piecas dienas dēļ mācībām, tēpēc paliek tik tajās brīvdienās sēdēt. ![]() Un par tikšanās reizēm. Tiešam cien. }|{erar- go to Outdoor and see topic kur,kad. Or strelkas. ( ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 10:03 |