![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Naa...es te padomaaju par to muuziku, un liekas buutu labi ja Duarh mum sopening un ending uzraxtiitu, bet ZenofeX teemas. Tad buuti ideaali..
Luudzu ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ek, vaidzeetu vienoties kaads mums buus muuzikas stils... tikai ne melodraamiski klasisku... baaa... riebjas...
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Ok, ok. Gaidiet, kad mani muuza apciemos, izdariito ielikshu kaut kur latvijas webaa. Melodramatiski klasisks? Man taadi gabali ne paaraak izdodas, labaak sanaak industriaali kaut kaadi. Bet to jau kaa tauta nolems
![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Man ir jautaajums, vai peec 07.07.2004 juus taisat satiksanos, jo ir liela iespeeja ka es buusu Riigaa un logiski, ka gribeesu atnaakt uz kaadu juusu tiksanos.....
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Ganjau ka jaa.
Bet nu parasti tas ir zinaams, tuvaak uz tikshanaas datumu. Bet buus noteikti. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
ohohoo... jaa, to es saucu par muuziku ![]() |
||
Sigfa |
![]()
|
tatad, riit 12.oo pie kongresu nama struuklakaam riigaa? buushu =] (tb. ja neaizguleeshos...)
//shaize.. kautkur jaasameklee matu gumija, savaadaak ieradiishos ar rozaa matugumiju ![]() ![]() |
Haikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Sanaakums bija labs. Taa kaa muuzikas pazineeju bija daudz bet vinji bija neaktiivi noleemaam paarnest muzikas klausiishanos un iedvesmas kjershanu uz meenesi atlikt. Kapeec? Yume, jeb muusu jap meiteniites prototips raujaas prom uz svesham zemeem.
Peec kopeejaa pasaakuma mees ar xikes(laikam), uzzīmējām plānu kā tas viss vareetu izskatiities. Skaneetaas bildiites buus riit. PS Tas gan nav noteikts, bet iespeejams shodien aprunaashos ar Autobus debesiis pianistu (kursabiedru) un mosh kautko sashtukosim par muuziku. (ja jau cilveeki ir tik neaktiivi!). |
xikes |
![]()
|
||
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
heh.. ![]() ![]() Nevareeju tikt, bet naakoshreiz gan centiishos buut klaat.. Pashlaik maajaas censhos radit ko kustiigu, saistiibaa ar sho visu.. veel kaadi paaris frame un tad jau ieposteeshu... -------------------- |
||
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu taa jaa kaads taisa tiksanos tad tas veelams buutu 11 juulijaa
![]() |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
11 juulijs - garaam. Vismaz man. Tad es bizoshu pa mezhu bljaudams senlatvieshu laastus ienaidniekiem un vicinaadams zobentinu.
![]() vareetu kautkad peectam. Yumes arii nav. |
Pikis |
![]()
|
uff...........
![]() |
Haikis |
![]()
|
Mees ar quiintiessential_rogue sarunaajaam mosh shajaas brrivdienaas (visticamaak sestdien) dabonam kaadu skukjiiti, kas ir ar mieru paleekaat kameras un ziimulju priekshaa, lai mees varam kustiibas un kadru paarvietojumu skatiities. Tikai man paziistamaas meitenes laikam ir paaraak vecas shaadam izklaideem un var manu piedaavaajumu nepareizi saprast.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
ko īsti nozīmē palēkāt????
![]() ![]() ![]() |
Sigfa |
![]()
|
it depends. ieliec fotcheni vai kaa... ko gan var par tevi pateikt, ja par tevi neko nezina... vispaz profila infu buutu aizpildijuse...
![]() paleekaat- papozeet lai vareetu izprast anatomiju un kustiibas... modelja darbs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9 August 2025 - 21:23 |