![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Naaksies seedet kailai ar aabolu mutee, tobisj, klusaa daba ar fruktiem
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Sigfa |
![]()
|
||
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
luuk te es paarsmeejos ![]() bet viss var gadiities ![]() |
||
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Nu pagaidaam paliksim pie paleekaat. Frukti peec pasha sveeleeshanaas
![]() Galvenais vajag jaunu meiteni (jo galvenaa varone ir jauna) kas buutu gatava pateelot galvenaas epizodes momentus. Taa lai redz, kaa kustaas, ar kuru kaaju celjas.. utt utjp. Kustiibas vareetu uznjemt ar digitaalo vai fotoaparaatu (maneejais, gan ar maati uz spaaniju vakar aizbrauca ![]() Paareeejais ir tiiri paarunas. Ko meitene dariitu tad un tad un kaa reagjeetu kustiibaas... galu galaa mees, kas tur savaacaamies bijaam zeeni. A meitenes tagad laikam taalu taalu prom iraid. Vaacijaa laikam. TIKSHANAAS: shosestdien 12-13 piestruuklakaam vai zem taam. |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Taa tikshanaas taatad shodien..? Nekas nav mainiijies?
![]() -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Taatad... laikam jau nebija shodien...
![]() Es biju pie struuklakas apmeeram 12.20 .. tad, veerodams uudens kustiibu struuklakaaa, pavadaiiju apmeeram 40 sameeraa garlaiciigas minuutes... Tad peec paaris reizu aizstaagashanas no struuklakai liidz tam kjiinieshu naminam un atpakal secinaaju ka nevinienu paziistamu seju neesmu pa celam redzeejis.. Peec tam kad tur pie struuklakas saakaas kaut kaads trobuljkoncerts (Riigas Ritmi) es devos prom, jo pulkstens jau bija 13.30 ... Varbuut naakamreiz vajadzeetu kaut kaa konkreetaak norunaat tikshanaas vietu un varbuut APMAINIITIES AR TELEFONIEM ... jo savaadaak ir nedaudz gruuti vienam otru atrast... ![]() PS. mans tel ir 6407435 -------------------- |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
EEE??? Bija tik$anaas???
![]() Par to paleekaa$anu- ja vien es deru, tad esmu ar mieru ![]() Mans nr. ir 6323919 - call me! ![]() ![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Nju es zinu wienu forshu Jukatan teejas klubu Stabu 29 (mana miiljaakaa vietinja)
Bet, piedodiet neziniitei)par kaadu tikshanos juus runaajiet? -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
9109796/ es ar labpraat!
![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Za4peedinja, iet runa par Anime projektu Latvijā. Tas ir, šī foruma biedri ir apņēmušies izveidot paši savu Anime.
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Kima |
![]()
|
Izklausaas labi!Forsha ideja iisteniibaa...
-------------------- (\_/)
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Jā, tam jau šis forums domāts!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Kima |
![]()
|
Bet tomeer nesaprotu, wai tad wiwsi foruma daliibnieki dziiwo wienaa pilseetaa? Nu wisi tak newar tikt... Wai arii tiekas tikai tie kas dziiwo Riigaa wai kaadaa citaa pilseetaa?Sanaak kaa tikshanaas ir ierobezhota?
-------------------- (\_/)
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Nu jaa taa sanaak ir bikiit egoistiski, bet ko padariisi lielaakaa dala ir no Riigas
![]() Uz naakamo meeginaashu buut. laika vispaar nav nekaada tagad knapi sanaak izguleeties ...... -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Pikis |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu taa kklausaass visi, taisam satiksanos trezdien vakaraaa, jo nu savaadaak es juus vairs nevaresu noker un jaa es nebuusu viens jo reizee arii atnaks velviens cilveeks no foruma.
|
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Un jaa un kuraa vietaa juus parasti satiekaties ? Jo es nekaa nezinu kaa un kur satikties
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |