![]() |
![]() ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
nez.. treshdien..
![]() Gribeeju izteikt priekshlikumu to satikshanos taisiit 24.07 - sestdien.. taa lai neviens nepaspeej ieplaanot ko citu.. ![]() -------------------- |
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Jau sen ir ieplaanots. Tobish ieplaanots skraidiit pa mezhu ar koka zobenu rokaa, saucot daugmalieshus par zakjiem un lapsaam.
Bet ja nopietni, vareetu naakamnedeelj viduspusee. |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nezinu varbuut kaads nu vismas kaut vai viens no forumiesiem var trezdien jo man loti gribaas satikties ar kaadu..
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
me war!Bet vajag wisiem izzinjot, jo newisi tak sheit skataas!Weelreiz saku ka es zinu forshu wietinju: Jukatan teejas klubs. Mazie galdinji, seedeeshana spilvenos un teeja! SUPER! 1,5 un kuucunjas atsewishkji!Tiem kas intereseejas par japaanu...patix un weel 1 kanninjaa ir 6 tasiites, pati paarbaudiiju
![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
mans, 3-dien kaut kā nevar, ja vien nesarunājam tikties ap 22.00, tad gan tieku, un par 24. ar neesmu droša šķiet, ka bija ieplānots ar vienu no maniem pielūdzējiem kaut kur aizlaist uz Jelgavu, bet, nu īsti neatceros, tā ka, ja kaut kas noskaidrojas un ir konkrēts laiks un es nedodu ziņju ka būšu , tad mans tel. 6220260...
![]() p.s. par to tējas dzeršanu ir ok... tikai viens jautājums kas ir kucunjas???? ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Laikam bija domaatas kuucinjas
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Jaa kuucinjas
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kima |
![]()
|
un ljoti garshiigas ja kas... kaa jau teeja, ko teiksi Elladora?
Kima |
![]()
|
Lija kad wareesi dod zinju, man iepriksheejaa lapaa ir telefons pieraxtiits.
![]() -------------------- (\_/)
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm, taa kas tur ar to tikashanos tagad nu buus?
-------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
itkaa treshdien, bet man aizdomas ka nekaa nebus!Un mee 11. prom uz kaadu meenesi! Atkal man viss buus garaam, taa neko arii neuzzinot.
Kima |
![]()
|
Ai, nu labi. Shodien warbuut wairs netikshu pie neta, tapeec riit plkst. 14:00 buushu pie Baron Centra, ja kas me ies uz Jukatan klubinju paseedeet, buushu prieciiga ja kaads piebiedrosies, bet ja nee... nu no taa nemirst. Ja negrib uz klubinju wisu war sarunaat...ja newar 14:oo pazwaniet uz mob.
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu es veljoprojaama uzstaaju lai tiksanaas buutu tresdien kaukur peec 20:00
jo ap 19:00 es buusu Rigaa nu vot Lijas un Xikes mobiilos zinu nesaubaties es jums tresdien pazvaniisu un tad jau noskaidrosies... Vel man ir svariigi tikties ar Yume cerams ka tevi atradiisu caur Xikes nu vot, tikai protams es pilniigi nezinu taadu vietu kur juus taisatatie dzert to teeju un eest buulcinas ![]() |
Kima |
![]()
|
Stabu 29. Jukatan teejas klubs,blakus mimi mode, bet man shkjiet ka newiens tur neies,un iisteniibaa es riitdien no 14:00 esu briiwa, tapee ieteicu padienu, bet war arii wakaraa...(ja war piebiedroties protams, jo juus tur wiens otru jau paziistat kaa sapratu)
Unmei |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 14-June 04 From: Riga city ![]() |
Hmm.. tēja un kūciņas nav nemaz tik slikta ideja
![]() ![]() -------------------- I may change your wold..
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |