![]() |
![]() ![]() |
![]() |
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
mmmmmmmmmmm,redzams bus liels tusinnsh!!!!!!!!
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu taa, redzeesim kas man buus riit vakara, bet ir visas iespeejas ka buushu briiva, man tikai jaaizskrien uz dazhaam dara intervijaam, un tad jau laikam neko vairs neplaanoju..
Nu ko tihiro.. ja jau tu sako ka tusinsh, tad kaa buutu ja tu arii piebiedrotoes? Un kas ar ziimetaajiem? es pakershu kaadus papiirus liidzi, lai varam sapazities un veel pie reizes kautko pakekseet. Tad tagad jaanoskaidro kaa parasti, Kur un cikos satiekamies? -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Mans piedaawaajums ir pie Barona Centra ap 19/ 20 wai kaa eertaak, bet liidzi kaadi 0,50 sant. jo warbuut iesiim uz jukatan teejas klubu, bet ja nee varam paseedeet parkaa wai kur citur!
-------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
wiltus trauxme uz ukatan nesanaax, jo straadaa tas tikai liidz 21
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Unmei |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 14-June 04 From: Riga city ![]() |
Nu gan vairs nezinu tikshu riit vai nee, jo man darbs buus liidz 22.00
![]() -------------------- I may change your wold..
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
NJaa, nez vai liidz 23:00 mes noseedeesim, man peedeejais mikrinsh 23:15, savaadaak uz maajaam netikshu.. a taads variants mani nepriecee... Nu tad neko.... Unmei, tevi mees noteikti tad gaidiisim naakamajaa nopietnajaa ziimeetaaju sapulcee. gan jau tu neaateiksies.. vai ne?
![]() Un za4peedinja, Barona centrs ir riktiigi taalu, nu jeburaa gadiijumaa, no katedraales, kur pienaak mans mikrinsh.. kaa buutu, ja mees satiekamies kautkur vairaak uz centra pusi? Teiksim.. hmm.. nu taa pati katedraale? Jo pie laimas pulkst. es nevienu parasti nevaru atrast. kautgan.. pie Laimas pulkst. uz tiltinja.. arii vaeertu... tikai jaanorunaa kuraa pusee. ![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
Pie katedraales parka!Superiiga wietinja!Luudzu warbuut tur? Pretty Please! Bet jautaajums cikos?
Yume |
![]()
|
||
Taa, labi tad satiekamies 20:00 pie katedraales galvenaas ieejas, man ir tendence seedeet uz trepiiteem tur, ja es kaadu gaidu. Nu ja nu mani sajauc ar kaadu ubagu... veerojiet, kam naudas bunzhinja nav blakus, tas buus es. ![]()
OI, man tik pieleca kaa tas bija domaats. Tad tachu buus Senlatvieshi... baa.. nu jaa, uz tiem es nebuushu... man 24 arii aiznemts... bet tur nopietnaakas lietas.. ![]() ![]() -------------------- ![]() |
||
Kima |
![]()
|
oki! nepadomaajiet slikti, bet me laikam izies no katedraales!(man ljoti patiik bazniicas...)
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
senlatvieshi taksh shonedeelj
![]() |
Kima |
![]()
|
Par kaadiem senlatvieshiem ir runa?
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
hmm, tā šodien man tikai 20, 45 beidzas skola... ātrāk gan netieku..
![]() ![]() |
Kima |
![]()
|
Lija, kad buusi briiwa tu wareetu man pazwaniit un es tew pateiktu kur es/mees esmu/am...Ko teixi?
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu labi norunaats tad es tocna buusu tikai es varu arii nokaaveet jo kameer es tur atradiisu to katredraali ............ nu vot gaidiet
![]() |
Yume |
![]()
|
Baa.... Sigfa.. nu skleroze man, neatcereejos... bet mans taa pat netiek.. briivdienszabita.. kautgan zheel. Naakamgad noteikti speeleeshu.
NJaa.. Piki.. par to ka neatradiisi.. shaubos...vieglaak atrodamu vietu buutu gruuti izdomaat. Kur ir briiviibas piemineklis zini, es tik pa to ielu uz viesniicas Latvija pusi, taa ir lielaa peleeki-zilaa eeka, kas ir Mildai [piemineklim] aiz muguras. Tur buus liela bazniica pie kuras buus daudz autobusu un mikrinju. Paiet garaam nevar... ![]() Un Lija, jap droshi zvani kaadam, es domaaju ka mees tik ilgi pie katerdaales parkaa vareetu gan noseedeet. ja laiks nebuus dizhi slikts. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |