![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Klau, naax arii kaads kam interesee japaanju waloda? Man njemt kaut ko liidzi? Un no anime? Jeb tapat?...
![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Aj.. es jau gribeetu arii buut klaat, bet mani kaut kaa laiks neapmierina... nez.. tikt jau es varbuut treshdien ap 20.00 vareetu, bet ja mees tur seezam kaadas 2-3h, tad man rodas probleemas ar maajaas tikshanu, jo es nedziivoju Riigaa, un peedeejais autobuss, cik es atceros, iet kaut kur ap 22.00 ... taapeec laikam tomeer nebuushu...
![]() Nu ja 24 visiem ![]() ![]() OK tad veiksmiigi jums vienam otru atrast... ![]() -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
ok, tad zvanīšu vienam vai otram...
bet par to apmaldīšanos pie katedrāles tas ir pilnīgi reāli, jo es vienreiz nākot no stacijas apmaldījos un neatradu Brīvības pieminekli un itkā vēl gāju pa taisnu ielu.. ![]() ![]() un ja visi runā par pēdējiem autiņiem ,tad manējais atiet 22,50 un uz to man ir obligāti jāpaspēj!!!!! citādi mēs visi nakšņosim parkā uz soliņiem.. ![]() p.s.esmu pazaudējusi Yumes tel. ja kādam ir iedodiet lūūdzu.. ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu taa, mans telefons ir 9753563, ja kaads tomeer kautkaadaa nezinaamaa veidaa nevar atrast katedraali, tad droshi var zvaniit, nakshu pretii..
![]() Es te bish paskiceeju, teelu variaaciju.. ja kaadam ir veel kaadas skices, buutu labi ja pakertu liidzi. Jaa, Xikes, es arii diez ko ilgaak par 22 nepalikshu, taapee vari droshi naakt, es domaaju lai parunaatu 2 stundas ir gluzhi pietiekami. Var buut tomeer atnaac? -------------------- ![]() |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
Atljaushos uzprasiit - kas iisti shajos pasaakumos notiek?cilveeki sanak kopaa un spriezj ko katrs par nedeelju izdariijis projekta virziishanai?hm...gribeetos jau aiziet pasham, bet nezinu vai man tur iisti buus ko dariit. :/ nu jaa - kaa buutu ar nelielu kaadas tikshanaas reizes programmu..taa lai zin..
-------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
da nekaadas programmas nav. vnk salasaas un pabazaree.
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
heh...skaidrs...tad jau mozj kaadreiz es ar piebiedroshos (lai gan kas es par runaataaju.driizaak aiz intereses redzeet foruma biedrus "dziivajaa")...
-------------------- |
Unmei |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 65 Joined: 14-June 04 From: Riga city ![]() |
Man ljoti interesanti būs dzirdēt kā jums gājis, jo ārā bij tāds gāziens, tieši jūsu norunātajā tikšanās laikā
![]() -------------------- I may change your wold..
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Kā jau Unmei teica, gribētos zināt kā jums gājis!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
tihiro |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 124 Joined: 30-April 04 ![]() |
Man ne loti iepatikas
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
17.07 ljoti pat ok ir diena. Varu ierasties, liidz tam luudzu noklausiities skanjdarbus sadaljaa music, un izteikt savus priekshlikumus par animes muuzikaalo pavadiijumu.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
ahahahaha..
patiešām, atvainojiet, bet izņemot unikālo iespēju skatīt Piķi un viņa darbus dzīvajā, laiku nositu velti. ā, nu vēl dabuju anime ar ko nosist(šajā gadījumā gan lietderīgi) 2 nākamās dienas. es tak teorētiski varēju sēdēt mājās un attīstīties - kādreiz tač jāiemācās zīmēt.. bet visu cieņu par iespēju pasēdēt dzīvokli.. -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Patiesham bija nedaudz garaam, vajadzeeja ieprieksh sagatawot kaadu programmu....Citaadi, nu taa shwaki, shwaki....Naakoshreiz gan uzreiz jaanorunaa kur un ko daraam...
![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Hmm.. es tomeer augshaak mineetaa iemesla deel tomeer nevareeju ierasties..., bet tomeer tieshi 20.00 atcereejos par jums un neligi peec tam saneemu arii sms..
![]() Njaa, pagaidaam, pec paareejo izteikumiem izskataas, ka nekas iipashi labs nav sanaacis, nez... ![]() Ok, tad naakosho tikshanos plaanojam 17.07 plkst 12.00 ? -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Jap, 17.07. tiiri labs laiks.
Nu jaa un par vakardienu, hmm.. nez kaapeec es juutos vainiiga ka Quint's laiku nositis velti... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:19 |