![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Nju kaa jau ShinChan teica, paaraak duadz to cilvekeu un ietekmes nevar maniit un pat tad ja vinji aziiet, biezhi gadaas, ka vinjas nepamana. Taapeec es vareetu teikt taa - visi un neviens. Jeb ir 2 cilvekei, kas ir radiijushi kjeedes reakciju. Viens kas jau beerndaarza laikaa manii radiija nepatiku pret cilveekiem, un shis iespaids veel naf miteejies, bet tik pastiprinaas. Otrs buutu cilveecinjsh, kuravaardu es ar neatceros, bet paara gadus atpakalj vinjsh iemaaciija, man pasmieties cilveekiem, tiesa atshkjiriibaa no pirmaa cilveeicnja iespaida sho retais pastiprina, pie kura piestraadaa katru dienu. Taakaa, te nu buus - visi un neviens.
Siikumus jau neviens nemana. Visi hobiji jau itkaa ir vairaka vai mazaak kaada radiiti. pats vijusneviens nerada. Man gan vairaka interesee, kapeec cilveeki ir tendeeti atcereeties slikto nevis labo, kad pienaka shkjirshanaasbriidis un biezhi vien jau pirms tam. -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
gone away |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 25-March 06 ![]() |
Domāju, ka mēs visi daļēji ietekmējamies no tās vides, kurā atrodamies. Es nezinu, vai ietekmējos no kāda cita tā īpaši, bet, ja es to ļoti vēlos, varu izmainīties...
![]() |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Katram ir cits cilveks kas vinu ietekme savu es nazinu.
![]() Es esu un palieku divainits kas visu laiku lielakoties neklausas ko citi saka. ![]() Man nav tada cilveka kurs man butu par paraugu no ka ietekmeties. ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 07:38 |