![]() |
![]() ![]() |
![]() |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
Klau, lieciet viens otru mierā te. Vairs jau ne kopsavilkums, bet kautiņš kaut kāds. Besides, tā mana ideja bija tikai doma, kā vēl varētu iesākt šo stāstu.. ok, shinam nepatīk mana aizraušanās ar surreality u.c. phantasy padarīšanām. Tad es jau sacīju, uzraksti savu versiju, papildinājumu, utt.! No lamām scenario netaps!
![]() -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(DarkRockslizer @ Jan 5 2005, 18:36) Klau, lieciet viens otru mierā te. Vairs jau ne kopsavilkums, bet kautiņš kaut kāds. Besides, tā mana ideja bija tikai doma, kā vēl varētu iesākt šo stāstu.. ok, shinam nepatīk mana aizraušanās ar surreality u.c. phantasy padarīšanām. Tad es jau sacīju, uzraksti savu versiju, papildinājumu, utt.! No lamām scenario netaps! ![]() ShinChanam nepatiik nekas ko nav izdomaajis vinj6 ![]() ![]() ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
nezinu, nezinu...sizhets liekas taads....diivains.
Katram cilveekam ir atljauts izteikt domas, un ShinChans to izmanto...Varbuut vins mazliet vairaak kritizee, bet taas ir vinja domas, un taas juus nekad neizmainiisiet... -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hehe, Aikis nav, sadaļā bardaks.
A es nedzēsīšu, patikšu Aikim lai pat to dara. ![]() Nez, īstenībā, par to sižetu, kas tur netīšām paša sākumā, galīgi lieki tika pieminēts. Tas kas musm tagad ir ir liela darba auglis, jo pirmkārt, no vasaras "strelkām" tika izspriezts cik daudz mēs no sevis reāli varam izspiest, kas tad mums zīmēs, kas ir tas zīmuļa ģēnijs kas uzņemās attēlot surrealistisku sci-fi sižetu? Es zinu kas es pat tuvu to neizvilkšu, un reāli novērtējot mūsu spēkus, ne xikes, ne Kvints nedz pat Pikis to neizvilks, un arī visi kopā nē. Tāpēc neko sarazgitaku mēs neaiztiekam. -------------------- ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Mjā, interesantas lietas jūs par mani neklātienē esat sarakstījuši. Bet vai bij vērts, un jo īpaši šajā sadaļā? Ja jums ir nepārvarama tieksme par mani kaut ko pateikt - izteikt savus novērojumu, aizrādīt kaut ko, piedāvāt veidu kā pilnveidoties vai arī izteikt pateicību, ka es tāds esmu tad, lūdzu, sūtiet man PM. Būšu jums ļoti pateicīgs, tikai nepiedrazojiet pilnīgi nesaistītu topiku ar manas necilās personas apspriešanu. Ja ir luste varu izveidot specīālu topiku "Kas tev patīk vai nepatīk ShinChan'a izdarībās forumā?" offtopic sadaļā. Tur Elladora varēs manī strostēt par sapurgāto dzejoli (laikam grūti tikt tam paari?) un jūgisti izkliegt savu saapi un atspeekot manus paarmetumus. Ok?
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Jan 5 2005, 21:42) Mjā, interesantas lietas jūs par mani neklātienē esat sarakstījuši. Bet vai bij vērts, un jo īpaši šajā sadaļā? Ja jums ir nepārvarama tieksme par mani kaut ko pateikt - izteikt savus novērojumu, aizrādīt kaut ko, piedāvāt veidu kā pilnveidoties vai arī izteikt pateicību, ka es tāds esmu tad, lūdzu, sūtiet man PM. Būšu jums ļoti pateicīgs, tikai nepiedrazojiet pilnīgi nesaistītu topiku ar manas necilās personas apspriešanu. Ja ir luste varu izveidot specīālu topiku "Kas tev patīk vai nepatīk ShinChan'a izdarībās forumā?" offtopic sadaļā. Tur Elladora varēs manī strostēt par sapurgāto dzejoli (laikam grūti tikt tam paari?) un jūgisti izkliegt savu saapi un atspeekot manus paarmetumus. Ok? Mazliet Off-topic...Nudien...She tev par meeginaajumu paliidzeet... -------------------- ![]() |
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
QUOTE(INK @ Jan 7 2005, 12:44) man ir baigi labais pamats labam staastam nu tik labs ka man liekas ka tik driiz labaaku neizdomaashu biju domaajis to pataupiit pats savam projektam bet vienam man taapat nekas neizdotos man nav nejausmas cik gruuti ir taadu projektu biidiit bet ja kaadreiz kaads sapnjo straadaat anime industrijaa tad kautkas ir jaabiida jo neviens veel nav kljuvis slavens bagaats vai atziits sheezhot rokas kleepii salicis ![]() P.S. varbuut censhieties shinii topikaa neapvainot un neapvainoties par katru siikumu taa ieekanomeetos laiks P.S.S. vai Juus interesee mans staasta pamats? P.S.S.S. nav jau gluzhi taa ka Juus seedeetu rokas kleepii salikushi es tikai gribu teikt ka slinkums ir jaamet pie malas Ok, then show it to us. That would be interesting. -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nu nezinu nezinu. Es labak pieturetos pie Musu vasaras story. tur pat zimejumi jau ir . vispar nav ko seviski lauzit galvu, ja ir Latviesu tautas pasakas, Fanasy humors un viss parejais garantets. Bet tomer story ko izdomajam vasara man liekas pietiekami labs.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
So topiku deretu izlasit pirmo ja kadam ir paradijusies ideja par labaku story
http://otaku.lv/index.php?showtopic=243&st=90 -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
Tiem kuri nav lasijusi visus projekta topikus vajadzetu apskatit tos kurus es atsvaidzinaju. ja velas tedzet visus tad projekta sadalas apaksa uzlikt "show all"
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
kādēļ tādi strīdi???
![]() ![]() |
DarkRockslizer |
![]()
|
Mjā. Ja tas stāsts būtu (I`m talking about the latter one) ar izdomātiem jautājumiem par nākotni, varētu tīri labs sākums scenario sanākt. Un to nebūtu grūti uzzīmēt, ja tas būtu vairāk psychological thriller, nekā uz action balstīts. Te jau ir doma!
![]() Beigās vēl jābūt negaidītam nobeigumam, kas arī patiktu skatītājiem. -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Kyoushu |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Jo vairaak story izdomaasiet, jo leenaak tas viss vilksies uz priekshu turklaat beigaas veel sanaaks taa: "A kas buutu ja mees buutu panjeemushi to story...taa tieshaam buutu labaak bijis. Es tach tew teicu! Nee es neesmu vainiigs" utt... wopshe saprataat. Jaaturaas pie galvenaa un jaaiet uz priekshu!
-------------------- ![]() |
DarkRockslizer |
![]()
|
QUOTE(Kyoushu @ Jan 18 2005, 18:18) Jo vairaak story izdomaasiet, jo leenaak tas viss vilksies uz priekshu turklaat beigaas veel sanaaks taa: "A kas buutu ja mees buutu panjeemushi to story...taa tieshaam buutu labaak bijis. Es tach tew teicu! Nee es neesmu vainiigs" utt... wopshe saprataat. Jaaturaas pie galvenaa un jaaiet uz priekshu! Nu bet tas galvenais ir galīgi garām. Tur var sanākt tikai totāls amatierisms. -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
Wai ta Latvieshiem ar sawu pirmo Anime projektu jaabuut profesionaaljiem... Turklaat Latvieshiem nekad nebuus anime =)
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:19 |