IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Anime filmas projekta kopsavilkums, Story. char. etc.
DarkRockslizer
post Jan 5 2005, 19:36
Post #46

Samurai

Group: Chuunin

Klau, lieciet viens otru mierā te. Vairs jau ne kopsavilkums, bet kautiņš kaut kāds. Besides, tā mana ideja bija tikai doma, kā vēl varētu iesākt šo stāstu.. ok, shinam nepatīk mana aizraušanās ar surreality u.c. phantasy padarīšanām. Tad es jau sacīju, uzraksti savu versiju, papildinājumu, utt.! No lamām scenario netaps! dry.gif

--------------------
All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ella
post Jan 5 2005, 20:29
Post #47

Koushaku

From: Wherever my heart takes me ... *^^*

QUOTE(DarkRockslizer @ Jan 5 2005, 18:36)
Klau, lieciet viens otru mierā te. Vairs jau ne kopsavilkums, bet kautiņš kaut kāds. Besides, tā mana ideja bija tikai doma, kā vēl varētu iesākt šo stāstu.. ok, shinam nepatīk mana aizraušanās ar surreality u.c. phantasy padarīšanām. Tad es jau sacīju, uzraksti savu versiju, papildinājumu, utt.! No lamām scenario netaps! dry.gif
*

ShinChanam nepatiik nekas ko nav izdomaajis vinj6 dry.gif Un nekas nepatiik arii taads ko vinj6 pats nevar izdariit dry.gif Un 6kjiet ka vinja uzskats ir taads "Kas patiik man jaapatiik citiem, kas man nepatiik nedriikst patikt nevienam" vieniigaa persona kuru vinj6 kaa 6kjiet te kautcik respektee ir Yume. (Bet Yume jau ir cienjaa pie visiem smile.gif )

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
+Quote Post
SheWr
post Jan 5 2005, 21:02
Post #48

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

nezinu, nezinu...sizhets liekas taads....diivains.

Katram cilveekam ir atljauts izteikt domas, un ShinChans to izmanto...Varbuut vins mazliet vairaak kritizee, bet taas ir vinja domas, un taas juus nekad neizmainiisiet...

--------------------
image
+Quote Post
Yume
post Jan 5 2005, 22:33
Post #49

challenger

Group: Jounin

Hehe, Aikis nav, sadaļā bardaks.
A es nedzēsīšu, patikšu Aikim lai pat to dara. tongue.gif
Nez, īstenībā, par to sižetu, kas tur netīšām paša sākumā, galīgi lieki tika pieminēts.
Tas kas musm tagad ir ir liela darba auglis, jo pirmkārt, no vasaras "strelkām" tika izspriezts cik daudz mēs no sevis reāli varam izspiest, kas tad mums zīmēs, kas ir tas zīmuļa ģēnijs kas uzņemās attēlot surrealistisku sci-fi sižetu? Es zinu kas es pat tuvu to neizvilkšu, un reāli novērtējot mūsu spēkus, ne xikes, ne Kvints nedz pat Pikis to neizvilks, un arī visi kopā nē. Tāpēc neko sarazgitaku mēs neaiztiekam.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Jan 5 2005, 22:42
Post #50

ultrafilozofs

From: durdom

Mjā, interesantas lietas jūs par mani neklātienē esat sarakstījuši. Bet vai bij vērts, un jo īpaši šajā sadaļā? Ja jums ir nepārvarama tieksme par mani kaut ko pateikt - izteikt savus novērojumu, aizrādīt kaut ko, piedāvāt veidu kā pilnveidoties vai arī izteikt pateicību, ka es tāds esmu tad, lūdzu, sūtiet man PM. Būšu jums ļoti pateicīgs, tikai nepiedrazojiet pilnīgi nesaistītu topiku ar manas necilās personas apspriešanu. Ja ir luste varu izveidot specīālu topiku "Kas tev patīk vai nepatīk ShinChan'a izdarībās forumā?" offtopic sadaļā. Tur Elladora varēs manī strostēt par sapurgāto dzejoli (laikam grūti tikt tam paari?) un jūgisti izkliegt savu saapi un atspeekot manus paarmetumus. Ok?

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
SheWr
post Jan 6 2005, 17:15
Post #51

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

QUOTE(ShinChan @ Jan 5 2005, 21:42)
Mjā, interesantas lietas jūs par mani neklātienē esat sarakstījuši. Bet vai bij vērts, un jo īpaši šajā sadaļā? Ja jums ir nepārvarama tieksme par mani kaut ko pateikt - izteikt savus novērojumu, aizrādīt kaut ko, piedāvāt veidu kā pilnveidoties vai arī izteikt pateicību, ka es tāds esmu tad, lūdzu, sūtiet man PM. Būšu jums ļoti pateicīgs, tikai nepiedrazojiet pilnīgi nesaistītu topiku ar manas necilās personas apspriešanu. Ja ir luste varu izveidot specīālu topiku  "Kas tev patīk vai nepatīk ShinChan'a izdarībās forumā?" offtopic sadaļā. Tur Elladora varēs manī strostēt par sapurgāto dzejoli (laikam grūti tikt tam paari?) un jūgisti izkliegt savu saapi un atspeekot manus paarmetumus. Ok?
*

Mazliet Off-topic...Nudien...She tev par meeginaajumu paliidzeet...

--------------------
image
+Quote Post
DarkRockslizer
post Jan 7 2005, 17:27
Post #52

Samurai

QUOTE(INK @ Jan 7 2005, 12:44)
man ir baigi labais pamats labam staastam  nu tik labs ka man liekas ka tik driiz labaaku neizdomaashu    biju domaajis to pataupiit pats savam projektam    bet vienam man taapat nekas neizdotos
man nav nejausmas cik gruuti ir taadu projektu biidiit    bet  ja kaadreiz kaads sapnjo straadaat anime industrijaa  tad kautkas ir jaabiida jo neviens veel nav kljuvis slavens    bagaats vai atziits sheezhot rokas kleepii salicis  wink.gif

P.S. varbuut censhieties shinii topikaa neapvainot un neapvainoties
      par katru siikumu  taa ieekanomeetos laiks

P.S.S. vai Juus interesee mans staasta pamats?

P.S.S.S. nav jau gluzhi taa ka Juus seedeetu rokas kleepii salikushi 
            es tikai gribu teikt ka slinkums ir jaamet pie malas
*

Ok, then show it to us. That would be interesting.

--------------------
All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
+Quote Post
Seven_of_zero
post Jan 9 2005, 01:10
Post #53

Hakushaku

From: Riga

Nu nezinu nezinu. Es labak pieturetos pie Musu vasaras story. tur pat zimejumi jau ir . vispar nav ko seviski lauzit galvu, ja ir Latviesu tautas pasakas, Fanasy humors un viss parejais garantets. Bet tomer story ko izdomajam vasara man liekas pietiekami labs.

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
Seven_of_zero
post Jan 9 2005, 01:17
Post #54

Hakushaku

So topiku deretu izlasit pirmo ja kadam ir paradijusies ideja par labaku story
http://otaku.lv/index.php?showtopic=243&st=90

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Seven_of_zero
post Jan 9 2005, 01:56
Post #55

Hakushaku

Tiem kuri nav lasijusi visus projekta topikus vajadzetu apskatit tos kurus es atsvaidzinaju. ja velas tedzet visus tad projekta sadalas apaksa uzlikt "show all"

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Lija
post Jan 11 2005, 17:34
Post #56

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

kādēļ tādi strīdi??? blink.gif storry jau top... un nedaudz pēc pirmā uzmetuma... ja tauta labi uzvedīsies tad varbūt te būs arī pirmais ieskats...smile.gif
+Quote Post
DarkRockslizer
post Jan 11 2005, 19:23
Post #57

Samurai

Mjā. Ja tas stāsts būtu (I`m talking about the latter one) ar izdomātiem jautājumiem par nākotni, varētu tīri labs sākums scenario sanākt. Un to nebūtu grūti uzzīmēt, ja tas būtu vairāk psychological thriller, nekā uz action balstīts. Te jau ir doma! wink.gif No šitā gan vajag kaut ko izveidot. Kaut kas kā stāsts par skolotāju un mācekli, kas dzīvo katrs savā laikā. Bet jāizdomā tad arī vēl vairāki krasi pavērsieni "tagadnē" dzīvojošā puiša dzīvē.

Beigās vēl jābūt negaidītam nobeigumam, kas arī patiktu skatītājiem.

--------------------
+Quote Post
Kyoushu
post Jan 18 2005, 19:18
Post #58

Danshaku

From: Paardaugava...=]

Jo vairaak story izdomaasiet, jo leenaak tas viss vilksies uz priekshu turklaat beigaas veel sanaaks taa: "A kas buutu ja mees buutu panjeemushi to story...taa tieshaam buutu labaak bijis. Es tach tew teicu! Nee es neesmu vainiigs" utt... wopshe saprataat. Jaaturaas pie galvenaa un jaaiet uz priekshu!

--------------------

image
+Quote Post
DarkRockslizer
post Jan 25 2005, 13:43
Post #59

Samurai

QUOTE(Kyoushu @ Jan 18 2005, 18:18)
Jo vairaak story izdomaasiet, jo leenaak tas viss vilksies uz priekshu turklaat beigaas veel sanaaks taa: "A kas buutu ja mees buutu panjeemushi to story...taa tieshaam buutu labaak bijis. Es tach tew teicu! Nee es neesmu vainiigs" utt... wopshe saprataat. Jaaturaas pie galvenaa un jaaiet uz priekshu!
*

Nu bet tas galvenais ir galīgi garām. Tur var sanākt tikai totāls amatierisms.

--------------------
+Quote Post
Kyoushu
post Jan 25 2005, 15:23
Post #60

Danshaku

From: Paardaugava...=]

Wai ta Latvieshiem ar sawu pirmo Anime projektu jaabuut profesionaaljiem... Turklaat Latvieshiem nekad nebuus anime =)

--------------------

image
+Quote Post

6 Pages V « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
13 User(s) are reading this topic (13 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 03:19