![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Labi pirmaa epizode bija laba, nevar noliegt, bet saakot ar 2. ep. man shii anime nepatiik aizvien vairaak un vairaak.....
Labi smukas bildiites, un? Viens skrien visu laiku un nekasvairaak tur a nenotiek pagaidaam....paciinaas a vienu paciinaas a otru un nekas iisti nemainaas.... This post has been edited by harpy: Jun 30 2006, 12:54 -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nostījos beidzot 10 epu.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. To, ka tam puisis trako kreklā ir dalīta personība to es jau sen sapratu. Ārkārtīgi interesanti bija to pavērot. Un vēl norēcos par Ikki, kurš pamodās gultā kopā ar Akito... ![]() -------------------- |
Sword |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 126 Joined: 18-November 05 From: Starp debesim un elli. ![]() |
Tas moments bija interesants pat nedzudz smiekligs. Pats anime ir interesants kaut ari esu redzejis tikai pirmas 7 serijas iesaku paskatities tiem kas nav redzejusi
![]() -------------------- ![]() "Peace is a shadow of death, desperate to forget it's painful past." © Angels banished from heaven have no choice but to become demons ![]() Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today! ![]() http://www.erepublik.com/en/referrer/SwordZero ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
10... disturbing. Noteikti fan serviss, vai pareizaak, fangirl serviss.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
sigfa: lasiijis mangu varu pateikt. liidziigi kaa gantz mangaa (arii by Oh Great mangaka) fanservisa buus veel ljoti daudz.
|
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
*cenosored for great justice* <.< ceru ka vinji to turees pie minimuma robezhas. negribaas to shovu izmest no skataamo saraksta.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
depends. mangaa daudz kas tiek liidzsvarots ar ljoti skaisto aartu. skaisti uzziimeetas ecchi sceenas / cute chiki arii i baudaami ;>. animee gan protams daudz kas no skaistuma/detalizaacijas zuud. paliek paari tik pasekls sizhets.
|
Sigfa |
![]()
|
un tomeer, I can`t be bothered with the manga. Man anime tomeer ir relakseeshanaas veids.
|
Kikumi |
![]() ![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Teikšu godīgi, 10 - 11 epas man likās galīgi garām. Biju gaidījusi kaut ko pavisam citu. Man šķiet, ka mazliet pāršauts pār strīpu ar visu to fan service.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Es biju domājusi, ka Akito tik viegli nepiebiedrosies Ikki komandai. Biju gaidījusi, ka Agito kaut kādu pretsparu dos, taču nekā. Jutos ļoti vīlusies. Un, kādā jēgā Akito saķēries Ikki? Tas atkal kaut kāds fan service? Es ceru, ka turpmākajās epās kaut kas mainīsies uz labo pusi. Negribas pamest šo animi. -------------------- Go and die, please.
|
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
labs humour....ja muuzhiiigi nelidotu apkaart tas kraukliitis tad kaut kas liidziigs hentajam arii buutu
![]() |
Arfija |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 295 Joined: 9-December 05 From: ♥fluffy world♥ ![]() |
netiisham dc++saa sajaucu ar Air un skatiijos Air Gear..Sportiska un interesanta..man patiik..nava slikta nemazaamm..
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
16 sērija nu gan bija kkas lielisks. Apstājās, protams, tieši pašā interesantākajā mirklī, es vnk nespēju agaidīt, kas notiks tālāk.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Man tomēr liekas, ka Ikki komanda zaudēs, tas būtu ļoti nereāli vinnēt tiem A- klases cilvēkiem, kuri izliekas, ka ir tikai D- klases līmenī. Nu nez nez. -------------------- |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Noskatiijos 18. epu , nu taa.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Man vieniigi saak krist uz nerviem, ka tiem Behemoth dzhekiem piemiit kaut kaadas super speejas , apstaadinaat laiku , pff seriaala aprakstaa nav ieklauts "Super Power" :[ . Un tas cube izskataas peec kautina , deathmatch , nevis AT ciinjas. Nu nezinu nezinu. Nokritu no kreesla ![]() ![]() This post has been edited by Lust: Aug 13 2006, 17:52 -------------------- yokubou
|
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
mhm, es tad kad kometeeju air, jau prasiiju par to air gier, jo biju saakusi vinju skatiities....ar biju sajaukusi....
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
hmm..17. seerijaa jau paliek interesanti..
![]() dazhreiz man kaitina tas humors, biezhi nevietaa..nu man taa izliekas..laikam vnk patiik nopietnaakas animes..^^ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:31 |