Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
| anti |
Apr 18 2006, 19:28
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga |
QUOTE(Church @ Apr 18 2006, 18:33) biju domaajis nevis jaunus wacomus, ko vidusmeera skoleens/students diez vai atljausies, bet tieshi lietotus. jaunus pa vairaakiem simtiem .. domaaju diezvai pirks. ;> mm, zini, es reiz intereses pēc papētīju ebajā.. bija pa normālām cenām gan Wacom graphire, gan Intuos, bet - shippings tik pa ASV, jevropa ni ni. tādi, kas uz šejieni šipojās, toties bij pa gauži nepievilcīgām cenām. vismaz tāda situācija bija tur pirms pāris mēnešiem. -------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
| Storm |
Apr 18 2006, 20:37
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya |
Izpeetiiju amazoni (vaacieshu un britu) un atradu savu potenciaalo pirkumu...
-------------------- skills of a snail
![]() |
| Ayumi |
Apr 18 2006, 20:42
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
QUOTE(Storm @ Apr 18 2006, 21:37) Izpeetiiju amazoni (vaacieshu un britu) un atradu savu potenciaalo pirkumu... Da ko tu ar to tā aizraujies?? Cik daudz vispār maksā tas ko tu tur nolūkoji? Nopērc tablet un miers! XD -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Storm |
Apr 18 2006, 20:51
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya |
Nedriikst pamociities? Nu jau es zinu kaadi tie tableti ir, parametrus, fiichas utt - iemaaciijos daudzko! Par cenaam no amp 60 liidz kaadiem 100 ls jaunu skatos pagaidaam...
-------------------- skills of a snail
![]() |
| X_Kamui |
Apr 18 2006, 23:07
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
Agraak, kad nopietni nodarbojos ar zimee6anu es gribeeju planšeti nopirkt.
bet tagad taa man vnk nav vajadziiga.... ari bez taas var iztikt ,))))) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
| Storm |
Apr 19 2006, 00:37
|
Paldies visiem par padomiem! Tagad man viss ir piniigi skaidrs gan par plansheteem gan par foruma jauko atmosfeeru
P.S Topicu laikam var sleegt... -------------------- skills of a snail
![]() |
| edg |
Apr 19 2006, 00:48
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
QUOTE(Storm @ Apr 18 2006, 23:37) Welcome to the Happy World! Kad ir apguuts, ka sheit lielaakaa dalja ir laipni, bet edg ir piekasiigs maita, tad tas ir kaa riita rasa tikko diigushaa zaalee! QUOTE(Storm @ Apr 18 2006, 23:37) Un var arii nesleegt. Forumaa nav pienjemts topikus sleegt, ja vien nav iemesla iipashi aizliegt taa turpinaashanos. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
| Taka |
Apr 19 2006, 07:36
|
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem |
QUOTE(Storm @ Apr 18 2006, 19:51) Nedriikst pamociities? Nu jau es zinu kaadi tie tableti ir, parametrus, fiichas utt - iemaaciijos daudzko! Par cenaam no amp 60 liidz kaadiem 100 ls jaunu skatos pagaidaam... Piederi pie to maniaku pasugas, kuri pērkot USB flešku izveic zinātnisku pētījumu? Ir tak nopietnas datorlapas un žurnāli, kur tādas lietas tiek apstītas. Kaut vai www.ixbt.com un viņu forumi, tur ir gan testi, gan apraksti, gan arī cilvēki, kuri ar tabletiem ņemas ikdienā... -------------------- Press any key to continue
|
| Sigfa |
Apr 19 2006, 12:41
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
Kaadu laiku atpakalj THG bija tablet tests, visticamaak jaaskataas zem perifeerijas.
To pashu laiku atpakalj pats biju drausmiigi safanojies par tabletu (vai latviski- elektronisko plansheti) un mekleeju visaas malaas. Labaakie varianti, ko uzgaaju ieksh latvijas- [url="www.ms.lv"]Multisisteema[/u] un 636. Beigaas nospreidu, ka nafig man izsviest 75LVL par ko taadu ko iisti pat nemaaku lietot. Labaak palieku pie papiira un peles. Veelaak izraadijaas, ka darbaa ir planshete `darba vajadziibaam` Topiks ieksh CGImage.lv sheit |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 30 November 2025 - 23:16 |