![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Hm... Kādam ir subota 24. sērija? :/ Mishicorp noņēmuši nost torentus, jo xxxHolic tagad ir licenzēts, meklēju meklēju torentu, nekur neatradu. here |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
tatad xxxHolic tikai 24 sērijas..?? bet sākumā - kā liekas - bija paredzēts nedaudz vairāk.. ekh.. man jau īstenībā patika, bet liekas, ka varēja būt vēl mazliet..
This post has been edited by Ginta: Oct 20 2006, 11:07 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Es arī iesāku šito skatīties ^^ jāsecina, ka really goodie. zīmēšanas stils ir savdabīgs tāpat kā sižets un tie abi baigi pievelk un neļauj atrauties no animes pēc vairākām epām.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
animaacijas/ziimeeshanas stils ir raksturiigs CLAMP. taapat kaa sizhetiski/ar varonjiem nedauz saistiitais Tsubasa Chronicles, + kaudze romantisku shoujo animju/mangu.
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Beidzot esmu ķērusies klāt arī šim te darbam. Pagaidām viss liekas pietiekami interesanti un noslēpumā tītas paliek daudzas lietas, bet katra līdz šim redzētā sērija liekas ārkārtīgi aizraujoša, šo anime noteikti ir vērts skatīties!
![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Taa kaa man te no saakuma naimes nebija pieejamas, tad es aizkjeeros aiz mangas, bet nu... Sizhetiski Tsubasa tomeer ir interesantaaka/smiekliigaaka, bet xxxHolic ir kas taads, kaa veerts lasiit, lasiit un tad veel skatiities un skatiities - Yuuko. She's.. hot. Really, really hot. Un man pilniigi vienalga, ka stasti ir aiz ausiim pavilkti un klishejiski, galvenais, lai vinji biezhaak raada Yuuko.
Ah, bet anime. No saakuma vieniigais, kas man pievilka bez Yuuko, bija jau izslaveetee onpening dziesma, bet tad kljuva labaak. Staasti ir tikpat banaali un klishejiski, bet tie paaris, kas atshkjiiraas no mangas, bija pat tiiri fun. Bet to meerkji, ar kuru es saaku skatiities animi, es taa arii nesasniedzu. *sniff* Franchiem tikai 8 volumes izdoti, un es gribeeju zinaat, kas buus taalaak ar to Watanuki aci/pusaci.... BAAAAH. Anyway. Itv was okay, but nothing much. Aaa, peedeejais ending arii bija cute. -------------------- ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Ginta |
![]()
|
Tiem, kas nav pamanījuši: Ir sācies xxxHolic -Kei- (t.i. 2. sezona) :3
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Sakuja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 22-April 08 ![]() |
xxxHolic:Kei (season 2) ![]() Genres: comedy, drama, fantasy, horror, mystery, psychological, slice of life, supernatural Number of episodes: 26 Vintage: 2008-04-03 Plot Summary: Vēljoprojām strādājot, lai piepildītu savu vēlēšanos, Watanuki atopas lielākā ķezē nekā spēj iedomāties, savā ikdienas dzīvē, un saņem mācību no Yuuko smagākajā ceļā. Opening Theme: "Nobody Knows" by Shikao Suga Ending Theme: "Honey Honey" by SEAMO feat. AYUSE KOZUE This post has been edited by Sakuja: Apr 23 2008, 15:33 -------------------- ![]() |
Miyako |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 58 Joined: 4-November 07 ![]() |
Otrā sezona, manuprāt, atšķiras no pirmās ar lielāku nopietnību, pirmais "notikums" jau izstiepās pa trim sērijām. Noteikti gaidīšu nākamās ar lielu nepacietību.
|
Sakuja |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 22-April 08 ![]() |
Pievienojos Miyako..
-------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
nopietniiba, sizhets joprojaam labi. bet lieliskie OP/ED no pirmaas sezonas ir aizgaajushi nebuutiibaa. siikums, bet nepatiikami.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:31 |