![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Varbūt viņš gribēja parādīt ka izskatā ar un bez tīntes viena zīmējumā....
-------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
hmmz.. maybe Tu warētu iepostot tā ka tikai meitene [tā tur virsū tak ir meitene, right?] būtu apvilkta līdz galam
![]() ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
кхм кхм
ждёмс.. This post has been edited by Aven: May 4 2007, 21:29 -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
hmmz.. maybe Tu warētu iepostot tā ka tikai meitene [tā tur virsū tak ir meitene, right?] būtu apvilkta līdz galam ![]() ![]() Jaa ta ir meitene)) man laika pagaidaam nav kko pabeigt ![]() кхм кхм ждёмс.. Ir, ir, ir gatavs un pabeigts, jau sen... vismaz man taa liekas))) -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu pēdējais zīmējums ir NICE! Nedaudz grūti saprast, ka tā meitene, ja nepievērš uzmanību attiecīgām detaļām... Visādi citādi man patīk, tēma, poza, viss!
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nu, es nekad mužaa nezimeetu divus viriešus tadaa pozaa, neesmu jau slims...
![]() Vel viens pagajušas vasaras ziimejums ![]() 24.06.2006 -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Nu, es nekad mužaa nezimeetu divus viriešus tadaa pozaa, neesmu jau slims... ![]() Vel viens pagajušas vasaras ziimejums ![]() 24.06.2006 tapis pie Jāņu ugunskura? ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
tapis pie Jāņu ugunskura? ![]() Neatceros kad...varbuut peec ugunskura hz...))) Ne nu šitais bija ziimeets aatri un detaļu diezgan maz ![]() This post has been edited by -Kai-: May 6 2007, 18:18 -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Ir, ir, ir gatavs un pabeigts, jau sen... vismaz man taa liekas))) отлично) -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
Ну да маладец)))
![]() всё ща тада и выложу его... Vo Avenam, pec vinja atļaujas, 15 min atpakalj noskaneets darbs - This post has been edited by -Kai-: May 6 2007, 18:51 -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Vot sitas gan ir smuks 10 points
-------------------- ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Iespaidīgi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Huney Bunny: May 10 2007, 17:49 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kā man patīk melnbalts ar sarkanu... =w= Ļoti labs, pēc manām domām, ēnas baigo efektu dod. Iz naice.
|
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
niiice niiice... прямо хочется попросить чтоб для меня что то нарисовал..
-------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
X_Kamui |
![]()
|
прямо хочется попросить чтоб для меня что то нарисовал.. Vari jau prasiit, bet kad uzzimeešu nezinu...briivais laiks man ir tikai no 24:00 liidz 6 no riita... kad es parasti guļu... ![]() Так что нарисую, только не скоро... Скажи тему, или сразу скажи как и кого хочешь чтоб нарисовал. Только я нерисую фанАрты! ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 10:56 |