![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Desimtās sērijas sēņu feature ir vienkārši priceless. ^^
-------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Hachi- piekrītu! Es par tām sēnēm ilgi rēcu 10 sērijā!
![]() ![]() -------------------- |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
*kyaaaaa*man tā patīk šis seriāls, un tā sērija ir cool.........nav citu vārdu kā tikai, gaidu tālākās sērijas
![]() ![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Nu, vakar sāku skatīties, un baiiigi iepatikās! Humoriņš ir baigi labais, arī animācija baigi patīk.. nu vispār, foršs seriāls. Jāgaida kamēr iznāks līdz galam! ^^
QUOTE Desimtās sērijas sēņu feature ir vienkārši priceless. ^^ QUOTE Hachi- piekrītu! Es par tām sēnēm ilgi rēcu 10 sērijā! Un Haruhi tētis ir vnk burvīgs tēls... O, jā, Haruhi tēvs ir baigi labais! Un sēnes ar bija superīgas! ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
10 epa bija tiešām lieliska. Visi tie "parasto cilvēku" brīnumi utt...
![]() Visumā jauks seriāls, relaksējošs ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Rags @ Jun 19 2006, 14:09) 10 epa bija tiešām lieliska. Visi tie "parasto cilvēku" brīnumi utt... ![]() Visumā jauks seriāls, relaksējošs ![]() Redzi, man tomēr ir tendence skatīties vērtīgas lietas. Bet par 11o sēriju... Nu nezinu, manuprāt, augstākais levels zīmju un bultinju lietojumam, ar ko mēs tajā iepazināmies, bija ļoti augstvērtīgs ( un REVERSE HAREM!!!). Tas Dark Magic cluba vecis, btw, ļoti izskatās pēc Howl'a. ^^ -------------------- ![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
noskatījos 11 epu un man patika bija dažas nopietnās vietas, bet pārsvarā bija tik pat rēcīgi......un tas reverse harem(kaa +hachi+ pieminēja)bija uuberiigi pateikts, gaidu tikpat daudz sološas sērijas arī turpmāk!
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
Es sāku skatīties, man nežēlīgi patīk. Šausmīgi labas sērijas, var nereāli pārrēkties. Chari ir vnk
![]() 8. sērija bija baigā. ![]() ![]() Bet, nē, visas ir baigi labās. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
QUOTE(+Hachi+ @ Jun 19 2006, 17:10) Redzi, man tomēr ir tendence skatīties vērtīgas lietas. Es to esmu kādreiz apstrīdējis?(izņemot Yaoi ![]() Tu jau man Honey & Clover pielipināji ![]() ![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Pirms tam biju izlaidusi 8 sēriju un tikai aizvakar nostījos. Mjā, klusie ūdeņi ir tie dziļie un noslēpumainie. Negaidīju, ka viņš tā izdarīs, nu, jūs sapratāt par ko iet runa. Bet beigās prieks, ka nekas nenotika.
![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Haha, šito es ar sāku skatīties. Rēcīgs. XD
Vienīgais, man nereāli kaitina openinga dziesma. :/ Bet tas tā. Honey-senpai rullz! ^^ Tā rēcu, tad, kad Hikaru un Kaoru to fanservisu taisa... XD This post has been edited by Kikyou: Jun 22 2006, 14:27 |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
XD Heh. Esmu noskatījies tikai 2 sērijas, bet jau patīk. Var pārzviegties. Šitam gan es nevaru likt vairāk par 7, jo tas ir shōjo.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man vienpadsmitā nepatika tik ļoti kā pārējās, ja nu vieniigais tas ''reverse harem''...
Skatos jau no 3 sērijas parādīšanās, taatad visai sen sāku... but i'm lovinit... ...visvairāk man patīk tas wild type.... rrrrrr.... ar nepacietiibu gaidu naakošās epas 9/10 -------------------- |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Tieshaam ljoti baudaams viegls gabalinsh ar nesliktu story. It sevishkji patiik ironija par meitenju juusmoshanu pa yaoi
![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kaede |
![]()
|
Beidzot redzēju 12 sēriju.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Wā! Kā man patika tā vieta par to Honey-senpai un miegu. Es norēcos. Un Honey senpai čist ir izliet momiji!!! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:31 |