![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Seniorita |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 294 Joined: 20-March 06 From: If I tell ya, I'll have to kill ya! ![]() |
Ouran host Club!
O ja! man patiiiik!!!! ![]() ![]() patik pedejas serijas (23,24. ko atraku ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tjā, šamajā tik tiešām var ierēkt, bet tāpat jau skaidrs - agrāk vai vēlāk viņa (haruhi) būs kopā ar to blondo idiņu, tjipa vadītāju. nu, vai vismaz mēģinās kko veidot. tikai nekas nedrīkst notikt ar hikaru, es viņu pārāk mīlu.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Gribu banālas beigas, gribu banālas beigas, negribu, lai Tamaki apprec to Eklēru dāmīti un pamet host clubu. Bū
![]() Nu labi, negribu jau es nekādas banālas beigas, gribās jua kaut ko interesantu, bet negribu, lai Tama-chan prec to Eklēru un aiziet no host cluba. Nu gan Kyoyam tēttis bargs. brr... Īsāk sakot- ar nepacietību gaidu, kas notiks tālāk un ceru, ka vis atrisināsies un beigas būs pozitīvas. ![]() -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
90% skaidrs, ka peedeejaa epaa ar blondgalvi haruhi atpakalj saiesies. vienkaarshi nes peec potenciaala hippy enda peedeejaa epaa. man gan shovs liktos interesantaaks, ja haruhi saietos ar vienu no dviinjiem.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
natsuki, tu redzēji 25 sēriju? laimīgā! man vēl kačājas..
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Man gan vienmēr ir licies un jau no paša sākumna, ka Harui jabūt ar Tama-chan un puntks, protams, dvīņi ir ļoti interesanta versija, bet uz to kaut kā violka, būšu pat nedaudz pārsteigta, ja Haruhi tomēr nepaliks ar Tamaki.
![]() Kahi- protams ka redzēju un nevaru sagaidīt, kā viss atrisināsies. Tas storijs, ko Kyouya-senpai pastāstīja Haru-chan pat Tamaki bija riktīgi skumjš! Es ceru, ka Haruhi tiešām bnija greizsirdīga! ![]() -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
ja būtu vairāk kā 26 sērijas, varētu uztaisīt rihtīgu smeldzi un love triangle -> Hikaru/Haruhi/Tamaki... Mmmmmm.... Man gan absolūti nekas, NEKAS, nebūtu pretī, ja būtu Hikaru/Kaoru un Tamaki/Kyouya. Hehe. Bet, ak vai, tas tikai yaoishiks manī padeva balstiņu.
-------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
bnija vei nebnija, bet tās eklērs ir jānolaiž podā. gaah, tās nedabiski zilās acis...var sākt psihot.
mīlestība visu vienmēr izjauc, bet žēl, ka host klubu grib klapēt ciet. tas sāp visvairāk. a kad būs jaunā sērija?? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
27.09. ir pēdējais release.
-------------------- ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Varētu pavilk vēl kādas padsmit sērijas. :/
Man tāda pūkaina nojauta, ka 26. sērijā visu sabāzīs vienā lielā, sasteigtā putrā, kas visu sabojās. Kā jau bija minēts, tikpat ļoti arī liekas, ka būs tradicionālais "happy end". Haruhi + Tamaki (man gan vairāk patiktos Haruhi + Kyouya) |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Uh....Kā man patīk šie uuber nobeigumi, un vispār tas brīdis, kad Haruhi braucaTamaki pakaļ..*kyaa*labs...un arī Kyouya rulle , ar savu calm version look..*kya kyaa*
![]() Man tā gribētos turpinājumu, bet laikam liekas cerības uz to....bet katrā ziņā *must see* gabals..noteikti. Esmu pat ļoti gandarīta ar tādām beigām! -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
kahi |
![]()
|
aha, značit Winry paspēja iepostot pirms manis... nekas
mans sestais prāts jau sērijas vidū teica, ka viņa ne ar vienu nepaliks kopā... pagaidām. īstenībā tā pat labāk. obligāti jābūt nākamajai sezonai, citādi nemaz viņi nedrīkst izdarīties. nu, nākamās sezonas beigās haruhi jāpaliek ar _ _ _ _ _ _ , vai ne? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nu ko vispaareeji iespaidi par sho shovu ljoti pozitiivi, lai gan saturiski vinsh bija diezgan patukshs un pat vareetu teikt pastulbs visu to skatiities bija ljoti patiikami. Chari viesa sevii simpaatijas, lai gan lielaakoties tie bija princha teeli, kas man parasti besii aaraa, bet sheit akal kau kaa liikaas ok un tieshi tajaa vietaa kur vajag. Nu vispaar ljoti laba atpuutas anime kur smadzenes atpuushas hmzz dodu Stabilas 7 balles ar tieksmi sliegties uz 8.
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Kaede |
![]()
|
Skatījos un priecājos, ka Tama-chan neappecēja to Eklēru dāmīti. Laimīgas beigās, jēj. Ceru, ka otrā sezona patiesi ir gaidāma. Tiešām viena no labākajām komēdijām, kādu esmu redzējusi!
![]() Ļoti patīk openinga dziesma, tēli ārkārtīgi interesanti un oriģināli, sižets vnk lielisks. ![]() -------------------- |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Es ljoti priecajos, ka jus visiem uzreiz jau pastastat beigas, a to nabaga cilvekiem muzhigi nakas mocities skatoties tos nolapitos anime...
Velejos izteikties par sizheta liniju...kuras tur manupraat iisti nebija...kautkaa bija saakums, bija beigas, bet taa vien liekas, ka pa vidu iisti nekaa nopietna nebija Shitie gan buus aizspriedumi, bet patiesiba es apshaubu to, cik normali ir prieksh viriesha skatiities shadu anime ![]() -------------------- Positive black.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:07 |