![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nav ne mazākās nojēgas kur un kā svinēšu Jāņus. Vislabākais ir neko iepriekš neplānot tad labākie varianti paši parādīsies. Tā kā neesmu rīdzinieks, tad drudžainā raušanās prom no piedūmotās un alerģijas raisošās "ūdensgalvas" man nav aktuāla lieta.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Šogad pa jāņiem droši vien, ka došos pie draudzenes kurai tēvs Jānis uz laukiem. Izārdīsimies izdejosimies pie mājām, tad dosiemies uz zaļumballi un peldēšanās naktī. Viss kā vajadzīgs īstos latviešu jāņos.
Ja šis variants nobruks tad vienmēr paliek autobus uz ērgļiem uz koncertu. -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Yanka_ronin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja ![]() |
Eus, Hachi, tu kko shajaa sakaraa perini te?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by Yanka_ronin: Jun 20 2006, 15:30 |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es svinēšu Londonā - Daugavas Vanagu pasākumā. Anyone else coming?
![]() P.S. Tieši šitādu threadu likvidēšanai arī ir paredzēti tie shotgun noteikumi. ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
OK, lai nu kaa kursh ieplaanojis pavadiit sho nakti..
vai tas buutu trakojot ap lielmojoshu ugunskuru, dzerot visu, kas izraisa kaut nelielu apdullumu, gulot pie TV, speeleejot kaadu speeli, vai straadaajot.. Gribeeju tikai noveeleet.. lai jums izdodas! Kaa ne kaa sveetki skaitaas.. Visiem patiikamus Jaanus! ![]() -------------------- |
Lestats |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
man tik tikko svinēšana aizgāja gar ausīm.
man par trim darba nedēļām laukos ne ****nemaksās tāpēc ka mana mutere ar patēvu tā izdomāja. i am so happy. Edit by Yume: Filtrē valodu -------------------- |
lilion |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 315 Joined: 2-May 06 From: Braindead land ![]() |
Hahaha man vispār par darbu mājās nemaksā vai tā būtu pretīgi jaukā ravēšana vai māsasdēla murcīšana un naudu piešķir minimāli ta kā ej pakarājies kokā .
Ja no rīta bija kaut kāda ideja, ka ir jāņi. Tagad dēļ kakla sāpēm un dīvainās miegainības gribas pa līst zem segas, bet jebkurā gadījumā pabakstīšu ugunskuru ar koku. Paldies xikes tev arī patīkamus svētkus -------------------- |
Iori Yagami |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 293 Joined: 22-May 05 From: I'm happy in the otaku ![]() |
Mēs ar draugiem izdomajam nosvīnet Ligo mazliet atrāk, lai 24-tā jūnijā normali izguleties. Tāpēc es svineju no svetdienas līdz šodienai
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- I'm Iori Yagami... And still I got knocked down by +Chibi+
![]() Tsuki o miru tabi omoidase |
Lestats |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 21-June 09 From: Tukums ![]() |
ahh beigu beigas man viss izversaas diezgan labi
![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:17 |