![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ehhh kaa man gribaas ar ko uztaisiit, bet peedeejaa laikaa ........ nu galiigi nav taa laika un visss. Es paprasiishu savam draugam tas labi nemaas ar fotoshopu mosh shmais maacees sataisiit vinu kristaalisku. Kaa piemeeram shodien man ir tikai tik daudz lai ieposteetu sho te un man jaaskrien atkal eeehhhhh neiet ........ aaa Sigfa atsuuti visas sagataves uz Sergejs@banda.lv suuti cik vien ir vianas vietas tur pietiks
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
man jau tikai divas ir
![]() UPDT: aa, nee, veel pati baaze =] |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
UN! ir! tas ko gribeeju, ir panaakts!
Behold! The crystal cat! PS. izdzeesiishu ieprieksheejaas bildes, lai mazaak. Attached image(s) ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Bishku cits. pick one
![]() man gan personiigi taa iepreiksheejaa. izskataas vairaak peec kristaala... taadas plaisinjas... shonakt laikam pietiks... iehsu nu guleet... riit, ja buus laiks un vecaaki neraus uz laukiem, nedaudz sakaartoshu un satiiriishu robainaas liinijas. pamekleeshu kaadu smukaaku un izteiksmiigaaku fontinju ar kuru taisiit tekstu... Attached image(s) ![]() |
aya-angel |
![]()
|
![]() chibi tenshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 738 Joined: 4-May 04 From: Zoļiks foreva!!! :D ![]() |
Nu nez, man kautaa "pietruukst" vai ir par daudz tavaa pirmajaa variantaa...... Otrais matiik vairaak, tikai tad, ja lietosim otro logo, buus drusku jaapamaina nosaukums uz teiksim "Ghost Cat Studios"
![]() -------------------- Beauty is where you do not expect it.
So open your eyes and look carefully. ![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Heh.. labs.. iespeejams, ja mani nevienam nekur nezidosies aizvilkt liigot(kas visticamaak taa arii buus) , tad es uztaisiihu arii veel kaadu logo variantu..
![]() -------------------- |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hmm-- tad mees palikaam pie CCS..aka CristalCatStudio? Man jau arii patiik bet prasaas abriviatuura.. par garu...
-------------------- ![]() |
Guest |
![]()
|
Unregistered ![]() |
![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
OK.. te nu buus... viens no maniem peedeejiem garadarbiem...
Pasham liekas, ka nedaudz paarcentos.. bet nu... vispaar patiik... ![]() ![]() -------------------- |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Labais.
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Tas peedeelais ir super!!!!!!!
![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Haikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 267 Joined: 9-June 04 ![]() |
Sattanistu klubins
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
xikes darbs ir labs, un nemaz neatgaadina saatanistus, kas gan par saatanistiem ir tie, kas savu simbolu kraaso gaishi zilu?
![]() Ljoti btw patika tas kaa smuki teksts augshpus un lejpus kakja galvai ir ielikts. Tieshaam labi! -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
xikes |
![]()
|
||
Nja.. ![]() ![]() -------------------- |
||
Sigfa |
![]()
|
veciit, kas tas par logo? bilde jau smuka, bet pasaki, kuraa galaa tur ir logo?
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:04 |