IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Bokura ga ita
CirvjaKaac
post Jan 14 2007, 03:03
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin
From: Kačoku zāle

Manuprāt, ļoti laba romance. Kā jau Kikyou teica, ļoti iepriecināja, ka čaļa tēls beidzot nav pilnīgs idiots. Kā vienīgo nepatīkamo lietu varētu minēt animāciju, bet ar laiku..
9/10 no manis. happy.gif

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shinobi-sama
post Jan 20 2007, 19:49
Post #17

Lost in own dreams

From: Jelgava

QUOTE(fuzz @ Jan 12 2007, 15:19) *

Nu tagad vien ir jāgaida līdz parādīsies tulkots mangas turpinājums.

TU gribi teikt, ka mangai ir turpinaajums?

Un runaajot par animaaciju, tad animaacija ir ljoti laba un stilizeeta, jo pie taas straadaaja ljoti laba komanda un arii Art Director ir labu labais.

Man personiigi jau apnika taa chiiksteeshana no Nanami puses. Un vinjas riiciiba vairaakkaart likaas nereaali stulba. Dziivee neviens taa neriikotos. Par piemeeru var mineet, vinjas vaavuljoshana par to lielo miilestiibu no Nana puses, lai kaut kaa ataisnotu savu bezmotiveeto mistiskas patiesiibas izdzirdeet gribeeshanu no Yano. Un galu galaa vinja savu miilestiibu bija gatava notirgot par mirushas personas pagaatni, par kuru Yano jau bija saacis aizmirst. Taadi cilveeki kaa Nanami man drausmiigi kaitina. Es nespeeju iedomaaties vinju veertiibu sisteemu, jo vinji nonaak kontradikcijaas pie neparedzamaam lietaam, kur nevajadzeetu buut absoluuti nekaadaam shaubaam, balstoties uz vinja pashu deklareetajiem uzskatiem.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
fuzz
post Jan 21 2007, 02:41
Post #18

Samurai

From: gypsy part of town

QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 20 2007, 18:49) *

QUOTE(fuzz @ Jan 12 2007, 15:19) *

Nu tagad vien ir jāgaida līdz parādīsies tulkots mangas turpinājums.

TU gribi teikt, ka mangai ir turpinaajums?

cik es nopratu, tad ir

--------------------
whatever.....
+Quote Post
Lija
post Apr 2 2008, 11:54
Post #19

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

jauki - skaisti - sparkle sparkle pink foni.. etc.. ljoti daudz asaru un smieklu ari..
atgadinaja nedaudz Pichu-gaaru un Karekano mixu... tikai daudz vairak punjku, un dazreiz gribas galvenaijai varonei iespert... kaitinoshi..
nobeigums animei - gribas ticet tam labakajam un es ari isti nesaprotu kapec nepielika tas desmit lpp no mangas beigam jo seriala gaitaa uz to skatitajs tika gatavots.. seials uzreiz butu izcinijis lielaku aziotazju! un nebutu tik paredzamas beigas..
nobeigums mangai (jeb tas 10 lpp no pedeja chaptera kas bija pieliktas pie seriala klat)- life is f@king bit@h un nav nozimes ko tu dari vai centies... tapat life will sc@rew you!

+Quote Post
AngelApo
post Jan 31 2010, 03:40
Post #20

Heimin
*

IPB Image

Japāņu nosaukums: Bokura ga Ita
Angļu nosaukums: We Were There
Latviešu nosaukums: Tie bijām mēs

Valsts:Japāna
Žanrs: romantika, drāma, skola,

Studija:

Režisors: Daichi Akitarou
Author original: Obata Yuuki

Apraksts:

Pirmais gads vidusskolā. Priekš meitenēm šis ir milestībau laiks viņu dzīvē. Pirmā gada studente Nanami Takahashi (Nana) - nav izņēmums. Viņa tiek klase kopa ar ļoti populāru zēnu meiteņu starpa Yano Motoharu, kurā, pēc baumām iemīlējušās 2/3 skolas meitenes. Bet vai tas attiecas uz Nana, kura, uz jautājumu, vai viņai viņš patīk, atbildējāt "nē"?

Komentārs:
Es ilgi domāju rakstit pa šo anime vai ne... beigas izlemu ka jā. Es domaju ka daudzi no jums ir skatijušies šo anime tapēc jūs varētu uzrakstīt savas atsuksmes par to. Vel kas es šo anime skatijos diezgan ilgi. Nevarētu nosaukt ka es viņu noskatijos "viena elpas vilciena". Jo mans mīļakais žandrs ir drāma. Bet ši anime ir tīra romantika tapec visiem romantiķiem un romantiķem iesaku noskatīties.

P.S:
Šajā saitā esmu jauniņais tapēc nekritīzējiet mani skarbi un es atvainojos par pieļautajam gramatiskajām kļūdām (rakstiju steigā).

This post has been edited by AngelApo: Jan 31 2010, 03:44

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Rika
post Feb 28 2010, 03:07
Post #21

Danshaku

From: I am un-locatable

Messed up.

Nopietni. Cik var raudāt visādu muļķību dēļ!?...man pat gribējās raudāt līdzi...turklāt, tās beigas...Gah, izlasīju, ka Yano sagājās kopā ar to Yamamoto. Viņi joko,v ai ne? Tiešām, tā ir viena messed up anime. Es nepiedotu to, ja Yano un Take nebūtu tik smukiņi!

Anime...mīļa? Nebūt nē, tā tikai parāda, cik draņķīgas spēj būt attiecības, cik draņķīgi spēj būt cilvēki. Sākumā bija ciešami, bet jo tuvāk beigām jo vairāk man gribējās dedzināt acis ar acetonu. Tāds seriāls, tfu. Nesaku, ka nebija baudāmi, savā ziņā ļoti atgādināja Lovely Complex, bet tas bija pārāk corny. LoveCom bija vismaz pamatīga humora deva.

Ai jai jai, esmu vīlusies.

7/10

--------------------
даже добро делал всем на зло
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 04:14