![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Taa kaa es esmu tumsu darbu cieniitaajs, tad man vairaak gribeetos ka tas darbs nebuutu tik gaish
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu rei, jei-jei!..cilveeki izteicaas kaa es gribeeju..
Noteikti nemshu veeraa kad buus laiks vinju beidzot pabeigt... tagd tikai jaaizdomaa ar ko vinju kraasot, jo kaads man nospeeris visus kraasainos ziimuljus, bet ar akvareli A4 buutu pagruuti kraasot.. Naa, jaapameklee kas veel ir.. Un Za4peedinj'.. ja jau vinsh ir Hustler's, uz ko tad vinsh veel var skatiites... PS: Hustler- kaa lai to pieklaajiigaak pasaka, ir viirieshu kaartas ielasmeita. ![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
nju jaa patiesham neatradu kur likt shitos, bet man taa patiik, ka gribaas citiem raadiit un daliities priekoz...manupraat cmuki...unn juusu weerteejums....?
![]() ![]() ![]() ![]() shitais man nedaudz spri atgaadina... ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Super, truukst vaardu,kur tu tik forsus darbus dabuuji?
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
shitie nav no Tsutomu Nihei(Blame!, Biomega, Noise....)??patiik vinja diivainie darbi (ja tas ir vinjsh
![]() -------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Nu tas ka no Blame tas tochna, jaa sitie ir ko veerti man ar loti patiik
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
njaa... smuki, savs stils... Bet taa otraa bilde ir shausmiiga...
![]() -------------------- |
Kima |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Nju taaaa...peec paaris ieteikumiem pameegjinaaju kraasainoas ar kriitiniem-pastelj, parastiem un eljljas nesanaaca, ar kraasaam-guashas, akvareljiem wai eljljas arii nee, tapee palika tikai taa, kad bija iedweesma... Protams ceru uz atbalstu, bet wajadziigi iisti, reaali komentaari, un weel ar kontuuraam wai bez, kaa ieteiksiet?
![]() bez kontuuraam ![]() ar kontuuraam skanerim kaut kas notikaam pirmajam vienu liinija tataisiija gaishaaku, bet otram vispaar nogrieza, ja kaadam interesee tad taa bija zila, taapat kaa preteejaa. -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Pirmajai bildei luupas paaraak izceljas, nez nepatiik, bet nu ar otro bildi ir oK! Savs stils ietureets!
Edit: Nee.. pirmaa bilde vispaar ir garaam! ![]() This post has been edited by JurCHiX: Nov 16 2004, 18:56 -------------------- |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Weeeee, tev labi sanāk!
![]() Nekam netaisos piesieties, man vispār liekas, ka komentēt zimējumus nav īpaši labi - "rokām jābūt pagrieztām vairāk par labi", "zem kreisās acs vēl vienu krunciņu" - tā es nevaru, heh. Jo, spreižot pēc personīgās pieredzes, tā kā ir sanācis, tā tam ir jābūt, es nekad neatgriežos pie veciem zīmējumiem. Viss taču ir iedvesmā! Ja iedvesmas mirklī tev radās kaut kas, tam tā ir jāpaliek. Tā man liekas. Laikam esmu par spontāniem, nevis akadēmiskiem māksliniekiem. ![]() -------------------- ![]() |
ONIX |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 29-September 04 From: Riga ![]() |
Neteiksu labi vai slikti, bet man personiigi nepatiik, paaraak gan tuksi un bezformiigi tie sanaakusi. Nekas personiigs, tikai izsaku savu viedokli par ziimeejumiem.
-------------------- "We shall dive down through black abysses...and in that lair of the Deep Ones we shall dwell amidst wonder and glory forever." H.P. Lovecraft.
|
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Gribu nedaudz uzbraukt Yumes garadarbam ar to dzhekinju.... it kaa jau nekas slikt nav bet ir vien liels BET...
Esmu gatavs dereet ka tas dzheks ir uz uzbliezts peec tipiska shablona.. .tas ir ietrneejost roku uz vienu profilu liidz beigaas sanaak cieshami(imno paarziimeeshana jau no gatavaam animeem) Leilaaka kritika sekotu ja tu buutu teksim meegjinaajusi uzziimeet emociju izpausimi sejaa,, tad arii buutu daudz interesantaak..... ielikt emociju sejaa tas ir svariigi. savaadaak visi lidiz shim redzeetie ir taadi tukshi(neuztrenneeti paarziimeejumi) un veel labaak ja tu buutu shim puisim pielikusi pozu(full body logjiski. Sorry bet es tieshi taapat speetu uzbliezt paarziimeejumus... Neesmu maaksinieks un absoluuti bez talanta bet paarziimeet nedaudz pamainot detaljas es arii protu... BEIGAAS es gribeeju pateikt ka nav nekaa personiska, tikkai luduzu posteet tieshaam garadarbus ,kur ir ielikta nedaudz autora dveesele. Portretisms ir jauka lieta bet animei tas ir daudz par tukshu, mani nepiesaista prastas sejas, bet gan viss kopumaa - aina, backgrounds , uzziimeetasi teels ieliktas emocijas, un stilizeejums.... pagaidaam tiktaal njemot.. ja atminja mani nevilj tad viens no taadiem autoriem pashlaik ir Pikis.. .noteikti ir veel kaads es tikai uz sitiena nespeeju atcereeties... P.S. kritizeet vajag, kritika audzina ![]() -------------------- ![]() |
Kima |
![]()
|
par tiem garadarbiem nepiekriitu, jo jebkas ko tu uzziimeeji iedweesmas wadiits (un retais labpraat ziimee bez iedweesmas, es taa newaru) ir garadarbs, kaut kas no iekshas, no taa kaa tu juuties tai mirklii. Katrs ziimee attieciigi to ko juut, un jau centiiba uz papiira paraadiit savas juutas, padara to par garadarbu, pat ja cilweeks weel tikai maacaas.
Piem. Kikyou darbus uzskatu par garadarbiem jo tajos ir centiiba un kaut kas no sevis, bet Pikjis...klau manupraat naw jauki salidziinaat maakslinieku (par to vinja "amatieri", nu totaali nepiekriitu)ar tiem kuri maacaas. Nju un par portreetiem esmu par! tajos war ielikt pat wairaak nekaa full body, lai gan taa iisti nemaaku, tomeer taadus darbus esmu redzeejusi. -------------------- (\_/)
frii |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 18-November 04 ![]() |
Hah
![]() Kā teikts sakāmvārdā.. :"Pirmie kucēni , vienmēr jāslīcina!" =] ... Vienīgi ko es varu piebilst ar savu neprof aci, ka kontūras moš nevajadzētu ar krītiņiem.. bet tas tā neprofesionāļa viedoklis! |
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
man patīk tavi zīmējumi...interesanti..
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:19 |