![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Man ir tādas aizdomas, ka es beidzot izmēģināšu savu sen loloto sapni...vai vari dārgais lasītāj uzminēt kāds tas ir? Drošvien, ka nevari, tāpēc pateikšu priekšā, ieiet pirtī, paķert līdzi absintu un uzgāzt kādu bišķīti (es domāju 0,2 l pudelīti) uz pirts akmeņiem. Cerot, ka pirts neaizdegsies, publikai, kas atradīsies pirtī, sajūtas varētu būt diezgan interesantas hohoho... Pazīstot mūsu miermīlīgo publiku, ar šo cēlo, labsirdīgo žestu, tu 30 sekundēs izvirzīsies savā skrējienā uz pēc pasaulē nīstākā cilvēka titula (iesp., būsi jau top30). -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Nedaudz offtopic no šīs ģeniālāa pirts tematikas, bet pasakiet man nezinātājam, nafig atkrita Inčukalna opcija? Tiešām tā saimniece vairs nēvēlas mūs redzēt savā mājiņā/pirtī/whatever? Tā kā esmu pietiekami daudz vazājies pa mīļo tēvzemi un daudz viesu mājās pabijis, gan tusiņos gan vienkārši, var sacīt: Jā, bieži vien dažu labu kompāniju saimnieki otrreiz redzēt vairāk nevēlas - inventāru labot un telpas remontēt pārāk dārgi sanāk. Vai arī nākamā pasākuma cenrādis tiek uzskrūvēts padebešos - ar jau ierēķinātām atjaunošanas izmaksām. Pālī nolauzti krāni, piecūkotas telpas, sabojāts inventārs (laivas utml.) utt., utjpr... -------------------- Press any key to continue
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Nedaudz offtopic no šīs ģeniālāa pirts tematikas, bet pasakiet man nezinātājam, nafig atkrita Inčukalna opcija? Tiešām tā saimniece vairs nēvēlas mūs redzēt savā mājiņā/pirtī/whatever? Tā kā esmu pietiekami daudz vazājies pa mīļo tēvzemi un daudz viesu mājās pabijis, gan tusiņos gan vienkārši, var sacīt: Jā, bieži vien dažu labu kompāniju saimnieki otrreiz redzēt vairāk nevēlas - inventāru labot un telpas remontēt pārāk dārgi sanāk. Vai arī nākamā pasākuma cenrādis tiek uzskrūvēts padebešos - ar jau ierēķinātām atjaunošanas izmaksām. Pālī nolauzti krāni, piecūkotas telpas, sabojāts inventārs (laivas utml.) utt., utjpr... Tikai taa starpcitu - inchukalnaa mees neko neesam sapleesushi. Vismaz saimniece nesuudzeejaas ka kaut kas buutu mezhoniigi saaardiits un sapleests liidz nelietojamam staavoklim. Neesu informeeta kaadaa kaartiibaa bija pirts, bet shkjiet taa arii tika daudz maz sakaartota. Vieniigais kas peec mums bija palicis bija viens lietussargs ( otaku ir taads sindroms - aizmirst lietussargus. tas ir atkaartojies ![]() vieniigais kaa tikt inchukalnaa ir sazinaaties ar BN bet nezinu vai vinja veeleesies uznjemties atkal chakareeties ar tamliidziigu pasaakumu. intereseejieties tak pashi ja jums inchukalnaa tik ljoti patika. -------------------- ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Man ir tādas aizdomas, ka es beidzot izmēģināšu savu sen loloto sapni...vai vari dārgais lasītāj uzminēt kāds tas ir? Drošvien, ka nevari, tāpēc pateikšu priekšā, ieiet pirtī, paķert līdzi absintu un uzgāzt kādu bišķīti (es domāju 0,2 l pudelīti) uz pirts akmeņiem. Cerot, ka pirts neaizdegsies, publikai, kas atradīsies pirtī, sajūtas varētu būt diezgan interesantas hohoho... Pazīstot mūsu miermīlīgo publiku, ar šo cēlo, labsirdīgo žestu, tu 30 sekundēs izvirzīsies savā skrējienā uz pēc pasaulē nīstākā cilvēka titula (iesp., būsi jau top30). Te atļaušos piebilst, ka Sērfija variācija par tēmu "Etanolu saturošs fluīds uz pirts akmeņiem" iespējams būtu daudz interesantāks pasākums par Go spēlēšanu vai diskusijām par encefalogrāfiju ar Ha-sanu. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
...Pālī nolauzti krāni, piecūkotas telpas, sabojāts inventārs (laivas utml.) utt., utjpr... Tas nu gan ir aizskaroshi... ![]() Mans pat maajaas kurpes sakaarto taa, lai taas buutu 5cm no sienas, un 5cm viena no otras, un da jebkaadaa paalii, nekad neceltos roka ko izdemoleet... ![]() Ir vienkaarshi cilveeki ar cuukas raksturu...Kaadreiz dziivoju kojaas un visu laiku besiijos pa istabinjas biedriem...Peec futbulla neiet dushaa, nemazgaa savas maaju paiku burcinjas, kas konkreeti ar laiku smird, taapat traukus, nenes miseni, netiira istabu, piekozjas un pa nakti tev blakus gultaa vemj, kad ejot uz darbu riitaa tu pats arii liidzi smirdi... ![]() ![]() Tai pashaa Jukatan, kaut nebija alkahola, arii vienmeer bija bardaks un sadruumusi saimniece... ![]() Un miits par to, ka visi alkahola lietotaaji ir vardarbiigi demoleetaaji tieshaam tavaa vecumaa ir stulbs... ![]() Vienkaarshi ja muljkjim iedot alkaholu, tad vinjsh uzvedas veel muljkjiigaak... ![]() Tas nav mīts, tā ir realitāte, par kuru runā VISI viesu māju īpašnieki. Pašam ir nācies būt šādos tusiņos un redzēt šo ārdīšanos, kā arī tās sekas. Ļoti daudzi cilvēki uz tusiņiem brauc ar vienu domu - maksimāli ātri nokļūt četrrāpus. Ko viņi tai laikā dara, otrā rītā protams paši vairs neatceras, bet sekas paliek. Protams arī dažs labs skaidrā gāž ne tādus vien podus. Ja tev vēl nepieleca - runa iet nevis par iedzeršanu vai piedzeršanos, bet gan lopošanos. Diemžēl pēc šādiem cilvēkiem spriež par visiem. Daudzi saimnieki labāk izvēlas otrreiz neredzēt šādus "tusētājus" - jo zaudējumi ir lielāki par ienākumiem. Galvenais ienākumu avots šīm iestādēm ir nedēļās nogaļu tusiņi, kā arī lieli banketi, kāzas utml. Ja vienā nedēļas nogalē viesu māju izdemolē, nākamajā nebūs kur rīkot kārtējo pasākumu, jo nepaspēs izremontēt. Un maksā tas nevāji. Tas ka tu visu uztver personīgi ir tava problēma, taču pasaule negriežas ap tevi vien. Diemžēl. Vai par laimi - no kura skatupunkta to uztver ![]() This post has been edited by Taka: Aug 18 2006, 10:45 -------------------- Press any key to continue
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Gribeetu ieteikt pasaakuma riikotaajiem nesteigties ar droshiibas naudu, jo no otaku bara savaakt 150 latus tomeer ir zveeriigs darbs. ievaaciet naudu ieprieksh, lai peec tam nav jaamokaas ar finansiaalajaam probleemaam.
Pie kam 150 lati noziimee vismaz 30 cilveeki pa 5 lati no kara. Tas tomeer nav maz. Atskatoties uz tiem pashiem pasaakumiem Austrumu Robezhaa... vaaciet naudu ieprieksh. -------------------- Because i can!
|
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Taks...nezinu ko visi ta streso 5 ls tikaj T_T... 30 gulamvietas normala maja pirts baseins viss ir OK manuprat...bet nu ja naudu gan vajaga savakt laicigi lai nebutu pectam kkadi chakarejumi....nu ko es esmu par to pasacienu uz 23,24 sept. velu veiksmi rikotajiem
![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
Taks...nezinu ko visi ta streso 5 ls tikaj T_T... 30 gulamvietas normala maja pirts baseins viss ir OK manuprat...bet nu ja naudu gan vajaga savakt laicigi lai nebutu pectam kkadi chakarejumi....nu ko es esmu par to pasacienu uz 23,24 sept. velu veiksmi rikotajiem ![]() Pierēķini aizkulšanos līdz turienei, prātam neaptveramu alkohola daudzuma iegādi un ceļu mājup, un tie 5'i lati pēkšņi pārvēršas skaitlī, kas sasniedz vienu sesto daļu no skolotāja algas. Padomā par šajā forumā mītošajiem skolotājiem, tumsoni! This post has been edited by GameMaster: Aug 18 2006, 17:30 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
prātam neaptveramu alkohola daudzuma iegādi pag, pag, pag! kurš teica ka alkaholu varees iegaadaaties praatam neaptveramos daudzumos? alkaholu varees vest, bet normas robezjaas This post has been edited by Kagome: Aug 18 2006, 19:35 -------------------- |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Brr.. Lasot postus šinī topikā, vien pāriet vēlme piedalīties jelkādos otaku pasākumos. Rodas iespaids, ka sagaidāms pasākums, kura galvenais uzsvars likts uz alkohola lietošanu, nejēdzīgu trakošanu(kā rezultātā daudz kas tiek bezjēdzīgi salauzts un varbūt pat kāds savainots) un sazin vēl ko, kam vismazākais sakars ar otaku un anime.
Īsāk sakot, aizbraucam kaut kur un pielejamies ar cerību, ka gan kaut kā nokļūsim atpaķaļ. Brr.. gluži kā parastajos `tussiņos`, kuros cilvēkiem `tussēšanās` asociējas ar prāta aizmiglošanu. What`s next? Drugs? Mani neredzēt uz šādām orģijām. Laikam jau es tā tik viens šeit domāju un mūsdienās vairums cilvēkiem tas liekas absolūti normāli. Tad jau labāk lasu zinātnisko literatūru par papīra izgatavošanas tehnoloģijām. Būtu daudz interesantāk. Oh well..ko nu tur daudz.. lai veicas! -------------------- |
GM |
![]()
|
Brr.. Lasot postus šinī topikā, vien pāriet vēlme piedalīties jelkādos otaku pasākumos. Rodas iespaids, ka sagaidāms pasākums, kura galvenais uzsvars likts uz alkohola lietošanu, nejēdzīgu trakošanu(kā rezultātā daudz kas tiek bezjēdzīgi salauzts un varbūt pat kāds savainots) un sazin vēl ko, kam vismazākais sakars ar otaku un anime. Īsāk sakot, aizbraucam kaut kur un pielejamies ar cerību, ka gan kaut kā nokļūsim atpaķaļ. Brr.. gluži kā parastajos `tussiņos`, kuros cilvēkiem `tussēšanās` asociējas ar prāta aizmiglošanu. What`s next? Drugs? Mani neredzēt uz šādām orģijām. Laikam jau es tā tik viens šeit domāju un mūsdienās vairums cilvēkiem tas liekas absolūti normāli. Tad jau labāk lasu zinātnisko literatūru par papīra izgatavošanas tehnoloģijām. Būtu daudz interesantāk. Oh well..ko nu tur daudz.. lai veicas! Pag, pag, nevajag jau te pārspīlēt. Inčukalns ir diezgan labs piemēras tam, ka IR iespējams apmierināt abas otaku foruma lietotāju puses - gan animes skatīšanās/spēļu spēlēšanas/draudzīgas diskusijas alkstošo pūļa daļu, kas turējās vienkopus mājā, gan ALK kopienu un viņiem līdzīgi domājošos, kam prātā ir tikai alkohols, kārtis un pērkamas sievietes, kuri visai draudzīgi dislocējās pirtiņā un nebūt necentās uzmākties kolēģiem, kas skatījās multenes. Pieņemu, ka abām pusēm bija diezgan jautri, ja atsaucamies uz minēto pasākumu pēcākajām atsauksmēm. So where is da problem? Protams, ja tu esi vecticībnieku draudzes pravietis, katrs pasākums, kam tuvāko 100 m rādiusā tiek lietota ugunsdzira, varētu šķist spļāviens sejā pārliecībai. Tādā gadījumā tavas pretenzijas ir pieņemamas. This post has been edited by GameMaster: Aug 18 2006, 18:23 -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
Taka |
![]()
|
Heh, xikes nu nebūs jau tik traki. Es vienkārši minēju ekstrēmāko keisu.
-------------------- Press any key to continue
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Otaku pasākumi = orģijas. Haha, gadsimta salīdzinājums. O jā, mazu meitenīšu orģijas. Ar spiegšanu un ķiķināšanu un... -woah, oh no! - cepumiem, tēju un animēm. No way! ![]() There is a wast difference between people who cannot hold alcohol and people who know their limits. Absolūti nevietā sabāzt visus vienā maisā un saukt par pasākuma degradētājiem. I better have fun with those "alcoholics" as you call them than with the bunch of over-grown grade schoolers. -------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Nju naz es alhahola lietotaajs juutos bikinj diskrimineets, lai gan ja pasaakumaa uzsvars tiiri uz anime skatiishanos ta vareetu ar nedzert, bet nu vietaa jau akal tiiri taada tusovachnaa akal nevis anime baudiishanai piemeerota. Lab es laikam kaa parasti dzershu savaa neotaku draugu sabiedriibaa
![]() ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE Otaku pasākumi = orģijas. Haha, gadsimta salīdzinājums. O jā, mazu meitenīšu orģijas. Ar spiegšanu un ķiķināšanu un... -woah, oh no! - cepumiem, tēju un animēm. No way! ![]() ..bet ja nopietni, tad izskatās, ka tas tiešām Jums izvērtīsies par parastu tusiņu, ne īpašo otaku tusu.. (bija taču teikts, ka 'kuraa vietaa juus veelaties, lia notiktu otaku pasaakums') galu galā kādā veidā notiktos anime baudīšana ja vairākums vēlētos brīvā dabā ar teltīm?? visi salīduši pie kāda (brīnumainā kārtā sadabūtā) portatīvā, kurš tāpat nobeigsies pēc nelielas lietusgāzes?? (nu labi, varbūt slīgt interesantās diskusijās ar citiem viesiem par pareizajām tēmām būtu kaut cik, bet.. nu ja) lai nu kā- hei, ne jau es tur ar Jums tusēšos.. ![]() This post has been edited by Ginta: Aug 19 2006, 12:15 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:09 |