IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Ghost In The Shell: Stand Alone Complex - Solid State Society, Someday it will be reality
Niks
post Sep 19 2006, 22:18
Post #16

Lira member

Group: Chuunin

Tad nāc un palīdzi! Mēs tikai priecāsimies, ka tiksim pie laba tulka vai vismaz redaktora.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Seven_of_zero
post Oct 6 2006, 00:10
Post #17

Hakushaku

From: Riga

Nu tā tiem kam ir RAW
Te links prekš subtitru faila.
ed2k://|file|Koukaku_Kidoutai_Stand_Alone_Complex_-_Solid_State_Society_-_1_-_Complete_Movie_-_(sub_en).srt|100152|60F07D5816E8469A55204B4BBCB9B9CE|/

edit
pēc 20 minūtēm sapratu ka totāls piu.
mad.gif
Mdee labak neizmantot, pilns ar kļūdām.

This post has been edited by Seven_of_zero: Oct 6 2006, 01:06

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
Niks
post Oct 8 2006, 00:07
Post #18

Lira member

Jā, interesants tulkojums - rodas sajūta, ka gramatiski tā ir japāņu valoda, turklāt tas laikam ir rakstīts "ar roku", jo programma (piemēram, Aegisub, kuru es izmantoju) tādas SRT sintakses kļūdas nekādi neielaistu.
+Quote Post
Batou
post Aug 22 2007, 01:31
Post #19

S9 unit

Group: Jounin
From: PS 9

esmu palicis diezgan kūtrs animes skatītājs, taču jauno GitS nevarēju nenoskatīties. ilgu laiku tas man glabājās uz cietņa kā saldais ēdiens (iedomājieties tādu izcilu baltvīnu, kurš glabājas plauktā, vai arī norasojušu alus pudeli, kura nupat izņemta no ledussskapja), teicu sev, šito noskatīšos, tad kad vajadzēs atpūtināt nervus no BFa, no Daily Show, no ikdienas rūpēm un raizēm, no blogiem, forumiem u.c. šitiem.

un saigaidīju tieši to kas ir tik pierasts GitSam - izcilu story, perfektu animāciju, dialogi, intrigas, Motoko atgriešanās. ko gan vēl vairāk vajag? nedaudz uztrauc tas, cik ļoti iekšējais laiks ir pavirzījies uz priekšu, taču tas jau ir loģiski, laikam arī jākustas līdzi ar stāstu. katrā ziņā bija prieks atkal satikt gandrīz visus Section 9 biedrus. 10/10

--------------------
image
+Quote Post
kakene
post Aug 22 2007, 11:40
Post #20

Samurai

Starp citu Innocence ta skaitas ka otra dalja?? Un cik tur ir seriju?? happy.gif
Par Stand Alone Complex varu pateikt ka man LOTI patika!! (vispar milu tada zanra anime!) happy.gif

--------------------
Mjauu
+Quote Post
Roze
post Aug 22 2007, 11:53
Post #21

Hakushaku

Group: Kage

QUOTE(kakene @ Aug 22 2007, 11:40) *

Starp citu Innocence ta skaitas ka otra dalja?? Un cik tur ir seriju?? happy.gif

Innocence ir filma (viena sērija tikai tātad) un skaitās kā turpinājums pirmajai filmai ..

Standalone Complex (un arī otrā sezona kā arī Solid State Society) ir notikumi kaut kur pa pirmās filmas vidu, jebšu pareizāk teikt būtu alternatīvs scenārijs / notikumu gaita pēc pirmās filmas..
+Quote Post
kakene
post Aug 22 2007, 12:32
Post #22

Samurai

paldies

--------------------
Mjauu
+Quote Post
Tramvajs
post Aug 1 2008, 23:40
Post #23

Samurai

From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191

Beidzot noskatījos. Nu GitS, kā jau GitS. Animācija augstākajā līmenī, sižets aizraujošs utt. Pie Section 9 darbiniekiem vienmēr gribas atgriezties. + OST arī baig' labs.
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Nezinu kāpēc, bet vieta, kur Togusa gribēja sev galu padarīt, vispār man šķita elpu aizraujošākā, kādu es vispār ekrānā esmu skatījis. Drošvien tāpēc, ka Togusa ir mans teh favourite personāžs.

Vārdu sakot- 9/10
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 06:13